Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#urbanfarming

Posts tagged as #urbanfarming on Instagram

463.815 Posts

Stuffed Poblano Peppers for dinner tonight.  They were stuffed with seasoned turkey taco meat, Spanish rice and shredded cheese.  Topped with fresh pico de gallo and cilantro.
Punya piaraan unggas di rumah? Pasti kotorannya jadi masalah ya... Yuk simak #pukanrumahan biar kotoran unggas di rumahmu bisa disulap jadi pupuk kandang!  #idberkebun @jktberkebun #pupuk #organik #organic #gardening #urbanfarming
Ahi Tuna “Paella” using Saffron Risotto. Topped w/ Mountain Man Micros only found at the @flagstaffhouse_restaurant
Doesn't it looks delicious!?! Fresh spinach from @grandtrunkveggies going into the Harvest Boxes. . . πŸ“· credit @grandtrunkveggies . #yycgrowers #spinach #harvestboxyyc #eatlocalyyc #yycfood #yyceats #locallygrown #albertagrown #eatyourveggies #urbanfarming #urbanagyyc #freshlypicked #harvestday
Volunteers setting up raised beds for veggies and herbs at the kebung2 Bangsar project. Photo credit @ngseksan #urbanfarming #urbanrejuvenation #ediblegarden #volunteer #foodfortomorrow
πŸ” ♥♥πŸ” ♥♥πŸ” Plese Follow Me : @mychicken_love * Via : @finally_a_farmgirl  Don't forget to tag your πŸ” lover friends below _________________ #chicken #chickens #raisingchickens #chickencoop #poultry #hen #henhouse #freerangechicken #freerangechickens #backyardchicken #backyardchickens #backyardchooks #chickenfarm #urbanfarm #urbanfarming #urbanfarmer #urbanchickens #fresheggs #fresheggsdaily
Got the fence mostly upright. Chris and I are making plans how to re-do it. Hope to get it cleaned out and ready to plant this weekend. #communitygarden #urbanfarming
Pets and gardening. Two best medicine for ............ (sambung sendiri lah) πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† #urbanfarming #urbanfarmer #homegardening #organicfarming #kitchengarden #ediblelandscape #vegegarden #pets #hometherapy
Day 27  Weekend ini kayaknya siap di panen πŸ˜„ @superberkebun #superindoberkebun #urbanfarming #cappanahmerah #gardening #berkebun #spinach
That's a wrap! Every table at #nycagtechweek 's Locavore Feast had it's own #worldssmallestgarden 🌱😍 Thank you @nycagcollective - We had such a BLAST with so many dedicated members of the #urbanfarming community πŸ’š . . . . . #dinner #diy #eventplanner #lifestyle #homegrown #homemade #homedecor #homedecoration #urbanjungle #urbangarden #plants #plantsofinstagram #urbangardens #eatwell #allnatural #nyc  #decoration #herbs #cooking #gift #chic #design #interiordesign #project #garden #geturbanleaf
Oh no #bbqchicken πŸ˜‚ #chickensoflosangeles #backyardchickens #urbanfarming
Kedondong/ambarella/hog plum  Tanaman buah yang tergolong dalam suku mangga-manggaan (anacardiaceaea) , ini dikenal sebagai buah hevi (Filipina), mokah (Kamboja), gway (Myanmar), makak farang (Thailand) Aki Gugel bilang kedondong memiliki banyak manfaat seperti obat batuk, mengatasi diare, obat anemia dll Walau kalo dibaca dengan teliti, semua buah yang mengandung vitamin dan mineral pastinya bermanfaat, tergantung berapa banyak kandungannya Kandungan vitamin A dalam kedondong konon  bisa menyembuhkan mata minus sejak lahir. Ini pan berlebihan, seorang anak yang terlanjur mata minus tidak bisa dipulihkan dengan grojokan vitamin, Karena terlambat, ketika dalam kandungan harusnya ibu cukup mengonsumsi vitamin dan mineral.  Trus kalo udah lahir gimana? Kan ngga bisa dimasukkin dalam kandungan lagi? Lha iyalah .... πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Kata dokter Djonggi P. Panggabean (dan terbukti pada anak saya), deteksi dini adalah yang terbaik. Jadi kalo harus pakai kacamata diusia 2-3 tahun ya turuti Jangan pake dalih kasihan. Lebih dini lebih baik, syaraf mata akan rileks.  Sesudah itu praktekkan saran2 dokter yg lain seperti gizi seimbang dan jangan terlalu sering nonton tv/layar ponsel. Jangan lupa bapak ibunya doa yang kenceng 😊😊😊 Insyaallah membaik, anak saya divonis plus 7 dan silindris 11/2, sekarang tersisa min 1/2  #herbal #fruitstagram #urbanfarming #urbangarden #garden #gardening #gardener #mygarden #happygardeninglife #happygardener #indonesiaberkebun #kampungberkebun #nature #bandung #bandungberkebun #bandungjuara #gardeningisfun #organicgardening #organic #organicgarden #kaisaindonesia #curhatsiambu
A new 6 piece custom order went out today. Abbreviated flock marker stamps! So cute and so much fun to design.  Looking for something custom for your farm? Let us know! We'd love to design for you.
COMING SOON! Stamps for shipping hatching eggs for breeders!  Not yet available to purchase, but already available to WIN! Find this item and more up for raffle in the facebook group The Farm Co-op.
Do you need Pea Shoots?  We've got'em!
Thanks so much for coming out to see us today at the Fall Gilmanor Swap! It was an eventful day.
Series 3 is in the works. β€πŸ”

Loading