Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#vimax

Posts tagged as #vimax on Instagram

420.756 Posts

CANDY B  Candy B+ Complex dirumus dengan teknologi terkini untuk memberikan ketegangan dan meningkatkan daya ketahanan seksual anda agar anda sentiasa bersedia dan bertenaga setiap masa.  Candy B+ Complex bukan hanya untuk mereka yang bermasalah tetapi untuk lelaki yang ingin meningkatkan tenaga seksual.  Candy B+ Complex membantu mengembangkan salur darah di bahagian zakar untuk membantu meningkatkan pengaliran darah dan mengekalkan darah di bahagian zakar bagi mencapai ketegangan maksima.Semua perubahan yang anda alami setelah memakan Candy B+ akan berlaku secara semulajadi  seolah-olah anda tidak memakan sebarang ubat! Anda akan merasai ia seperti berlaku dengan sendiri tanpa bantuan ubat.  Cara Pengambilan Candy B+ ========================== ✔Candy B+ berperisa Oren, berbentuk tablet bulat, senang hadam dan larut pada mulut ✔Masukkan satu biji Candy B+ dan hisap perlahan-lahan seperti gula-gula. ✔Biarkan ia cair dan larut di dalam mulut ✔Minum air selepas semua Candy B+ larut ✔Selepas satu hingga dua jam, rangsangan denyutan akan terasa ✔Sebiji Candy B+ mampu memberi kesan selama 3 hingga 4 hari ✔Tidak perlu makan setiap hari ✔Yang terbaik ialah makan dua jam sebelum beraksi dengan isteri  Apakah Kandungan Candy B+ Complex? Gula-gula Candy B selamat dan halal di makan kerana ia adalah makanan tambahan (dietary supplement) dan 100% kandungan semula jadi. Ia mengandungi ◼Vitamin B1 ◼Vitamin B6 ◼Vitamin B12Citrus Extract ◼Maca ◼Soy Lecithin Extract ◼Tribulus dan ◼Goji  SAYA RASA SAKIT KEPALA PENING-PENING, LENGUH-LENGUH BADAN DAN SAKIT PINGGANG SELEPAS MAKAN CANDY B, KENAPA? ✔Anda, jangan risau.. Ada orang yang akan rasa pening, Pening ini adalah salah satu tindakbalas proses pemulihan atau dipanggil ‘healing crisis’. Maksudnya badan memberi isyarat dan dalam proses memperbaiki masalah kesihatan anda. Anda cuma perlu minum banyak air, jika masih pening juga ambil Panadol, Activefast/Musclepain untuk tahan sakit. Selepas
CONDOM CACTUS CRYSTAL Penggaru dinding pepek isteri yang super nikmat ▪Tebal ▪Boleh guna pakai berulang kali ▪Free size & stretchable  WA 0182597140 #condomcrystal#condomcrystalmurah#condomcrystalborong#condomvibrate#kondom#condamberduri#kondomberduri#condommurah#sarungzakar#vimax#ubatkuat#sextoys#sex#otaimasihberbisa#lelakigagah#lelakikuat#abangsado#kamijual#pasar#selamatmalam#sayang
AMERICA SUPERMAN. TAK PERLU JADI MAT SALEH UNTUK JADI SUPERMAN. MELAYU PUN BOLEH. MELETUP LETUP KATIL DIBUATNYA.  Fungsi: *Mengembalikan tenaga dan mengeluarkan semula darah, *Memperbaiki fungsi buah pinggang, *Menyelesaikan mati pucuk dan ejakulasi awal *Membantu orang-orang yang mempunyai ereksi lembut dan orang-orang yang tidak mempunyai keupayaan untuk melaksanakan semasa seks *Meningkatkan saiz zakar *Disclaimer: Results may vary from person to person  Cara Pengambilan: Makan satu pil 20 minit sebelum persetubuhan  Spesifikasi: 2800mg * 10 biji pil/box (free 2biji untuk pasangan) Masa tamat tempoh: 3 tahun  Penyimpanan: -Simpan dalam persekitaran sejuk dan kering.  Awas: Jangan mengambil lebih daripada 1 pil dalam masa 24 jam. Jangan mengambil bersama-sama dengan ubat-ubatan lain. Jika ereksi tahan lebih lama daripada yang dijangkakan, mengambil banyak air.  WA 0182597140 #americasuperman#americasupermanoriginal#americasupermanpil##americasupermanmurah#ubatkuat#lelakihebat#tenagakuda#nafsurakus#vimax#bazooka#candyb#epp#bathmatepump#kingcobraoil#tenagabatin#otailagiberbisa
PILL BAZOOKA ➨PALING PANTAS BERKESAN ➨MENJADIKAN ZAKAR LEBIH BESAR ➨MENJADIKAN ZAKAR LEBIH KUAT ➨ZAKAR BERKEMBANG DENGAN PANTAS DARIPADA YANG TIDAK PERNAH DIBAYANGKAN ➨MENINGKATKAN RANGSANGAN SEKSUAL LELAKI ➨BERTAHAN LEBIH LAMA KETIKA MELAKUKAN SEKS ➨100% DARIPADA BAHAN SEMULAJADI ➨100% ORIGINAL TANPA KESAN SAMPINGAN ➨KEBESARAN SAIZ ZAKAR AKAN KEKAL SAMPAI BILA-BILA  Apa tu BAZOOKA Power Capsule? ⋙Rawatan pembesaran zakar juga satu kaedah merawat saluran pundi kencing dan buah pinggang, ⋙BAZOOKA kini mampu memberikan impian anda dgn menguatkan tenaga dalaman 10 kali ganda seperti membesarkan saiz zakar, memanjangkan saiz zakar, menambah pekatkan air mani serta melancarkan darah. ⋙Kaedah perubatan moden yang dicipta dari USA ini mampu memberikan kesihatan yang lebih bagus dgn kualiti dan penggunaan yng selamat tanpa risiko dan juga kesan negatif. ⋙Pil bazooka hanya mengandungi bahan-bahan semula jadi dan selamat dimakan, ia membantu membesarkan kapasiti CORPUS CAVERNOSUM, kedua silinder tisu ini berada didalam zakar yg diisi dgn darah, semasa terangsang ia mewujudkan eraksi. Ini menjadikan zakar anda lebih besar dan lebih kuat daripada yang pernah dibayangkan!! ☆Terima kasih utk pill BAZOOKA, kini lelaki menikmati rangsangan seksual yang meningkat.  Dalam erti kata yang lain, bukan sahaja mereka menikmati zakar yang lebih besar dan tebal, tetapi anda dan pasangan juga akan mengalami keserokan seksual yg tinggi, bertahan lebih lama semasa seks dan meningkatkan kejantanan para lelaki  8 Kebaikan BAZOOKA POWER CAPSULE!! ✔Berkesan meningkatkan keinginan seks dan stamina anda.✔Pembinaan zakar yang lebih besar dan lebih keras.✔Lebih kukuh dan kepuasan seks yang lebih maksimum.✔Berhenti pancutan pramatang.✔Rupa zakar anda yang besar dan panjang akan membangkitkan keinginan pasangan anda untuk seks.✔Darah akan mengalir dengan sempurna ke daerah zakar untuk maksimumkan kekerasan zakar dalam jangka masa yang panjang seperti yang anda
'WEDAS GREAT OIL' ✔Senjata yang kuat menjadi tunggang kekuatan ego seorang lelaki .Wedas great oil ada jalan penyelesaian dengan gabungan herba yang terbaik. ➡Melancarkan dan membetulkan urat-urat zakar yang tersumbat. ➡Mengembalikan kesegaran ketika bersama. ➡Dapat membantu menebalkan kulit zakar untuk menjadi lebih tahan lama dan lasak. ✔WEDAS GREAT OIL tidak tertumpu pada zakar sahaja boleh digunakan untuk sakit urat,bahu dan pinggang dengan campuran yang berasaskan herba. #wedasgreatoil
POWER V8 VI4GR4 PEMBORONG PRODUK LELAKI  10 pil yg dirumus khas utk mereka yg mati pucuk separa lemah atau suku lemah Memantapkan semula urat yg layu dan melancarkan darah pada saluran alat lelaki  Kebiasaannya alat mampu menjadi keras sehingga 90 pct kpd yg telah lemah sepenuhnya.  RETAIL/BORONG HARGA TERMURAH! . Ambil sebiji sejam sebelum bersama  Klik link wasap dibawah : http://www.wasap.my/60196458765/Promo.PowerV8 #powerv8
*STUD 100* badan dah sado, besar.. henjut 2-3 kali dah pancut???!!.. aduh abam. spoil la! .. ape ade hal???. meh try guna "STUD100". memang terbaik.!!.... Produk ni sangat berkesan untuk kegunaan luaran.. Bagi yang tidak selesa dengan pemakanan pil, Boleh gunakan produk spray ni.. 👍mudah.cepat.jimat👍  fungsi? -melambatkan pancutan -tahan lebih lama -tidak kebas -rasa neutral -mudah digunakan. -1botol boleh digunakan sebanyak 30  Pm or whatsapp us to order n detail http://www.wasap.my/60196458765 #stud100 #tahanlamadiranjang
BIO ANNE BIO-ANNE Bio Active cream berasaskan formula Pueraria semulajadi dan collagen ✔membesarkan saiz payudara dan ✔membantu untuk menegang kulit dan memontokkan kulit di sekitar bahagian payudara.  Bagi yang telah menggunakan BIO-ANNE Bio Active Cream akan mendapat kesan yang cepat dan secara tidak langsung membantu membesarkan dan menegangkan payudara. BIO-ANNE berkesan secara 99% dari kebanyakkan wanita yang telah menggunakan produk ini. Anda akan merasai perbezaan dalam masa seminggu dengan penggunaan yang teratur.  KANDUNGAN : Purified Water, Propylene Glycol, Lactic Acid, Mineral Oil, Glyceryl Monostearate, Vegetable Glycerine, Pueraria Extract, Hydrolyzed Collogen, Avocado Oil, Safflower Oil, Sesame Oil, Sweet Almond, Vitamin E, Methylparaben, Fragrance  CARA PENGGUNAAN : 1) Buatkan buih pekat dengan sabun Bio Anne. Urut payudara secara bulatan dengan perlahan-lahan. Biarkan 3-5 minit. Kemudian bilas. Gunakan 2 kali sehari.  2) Sapu sedikit krim pada bahagian payudara dan urut secara lembut di kedua-dua bahagian payudara, terutama pada bahagian bawah payudara. Guna 2 kali sehari, pada waktu pagi dan malam selepas mandi.😋😍 #bioanne #besarkantetek #besarkanpayudaramalaysia
😱Aerospace Pussy😱 menemani malam2 anda  #fakepussy #aerospace #sunyi
Power Gel Cream keluaran Pusaka Bumi Asli menggabungkan kebaikan minyak lintah bersama gabungan herba asli seperti gambir, tunjuk langit dan akar lalang yang sering digunakan dalam rawatan tradisional sejak turun temurun bagi mengatasi masalah ejakulasi pra-matang dan lemah tenaga batin seterusnya membantu memanjangkan keseronokan seksual bersama isteri tercinta.  KEBAIKAN POWER GEL * Membantu anda tahan lebih lama ketika bersama isteri * Mengatasi masalah ejakulasi pramatang * Meningkatkan libido atau keinginan seksual * Meningkatkan kualiti seksual para suami * Membantu menjana kuantiti dan kualiti sperma * Mengatasi masalah gangguan ereksi * Mengatasi masalah lemah tenaga seksual * Membantu mencapai klimaks dan kepuasan berganda bagi anda dan isteri #powergelcream #pusakabumiasli #tahanlama
PUNYA MASALAH KARNA KULIT GELAP DAN KUSAM? BINGUNG GIMANA CARA NYA AGAR KULIT MENJADI PUTIH?? KITA PUNYA SOLUSI NYA SOB👍  AWAS BANYAK BARANG PALSU/KW DI OLSHOP LAIN!! PASTIKAN BELI GLUTAMEN.ID DIJAMIN ORIGINAL DAN BERGARANSI✅  GLUTAMEN BODY SKIN WHITENING ( Collagen Kapsul vitamin Oil pemutih kulit tubuh khusus pria ). GLUTAMEN merupakan suplemen pemutih tubuh dan detoxifikasi tubuh yang di rekomendasikan khusus untuk kulit Pria yang mana berfungsi memberikan kecerahan pada warna kulit gelap menjadikan lebih putih merata sehat dan halus. GLUTAMEN ini berasal dari Negara Japan dan sangat terkenal untuk memutihkan tubuh secara keseluruhan tanpa adanya efek samping dan memberikan keuntungan untuk memelihara tubuh.  Fungsi GLUTAMEN : *Membuat kulit putih, halus dan segar secara permanen. *Menghilang kan bintik hitam bekas jerawat & penuaan dini. *Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang. *Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan lain pada tubuh yg hitam. *Apabila anda mempunyai penyakit DIABETES, maka TATHIONE baik untuk kesehatan anda karena dapat mengontrol kadar gula dalam tubuh anda dan mengurangi kadar gula darah anda. *Mengatasi keluhan sperma rendah (sangat baik untuk pria). *Menyehatkan liver (detoxifikasi liver). *Mengecilkan pori-pori kulit. *Memudarkan stretchmark. *Mengurangi dan mencegah rambut rontok HASIL PERMANEN 1-2 MINGGU KONSUMSI SUDAH TERLIHAT HASILNYA NANTI TRUS BERANGSUR Isi PERTOPLES 100 Butir sehari 2 kali minum Pagi 1 butir Malam 1 butir Untuk hampir 2 bulan BANYAK DIPAKAI MODEL DAN PRAGAWAN  Harga : Rp 185.000/Botol  KONTAK  Whatsapp : 085803148600 LINE : @zow0212k (Pakai@) #glutamen #glutamenori #pemutihbadan #glutamenasli #glutamenoriginal #suplementpemutih #glutalachel #glutacelena #obatjerawat #hammerofthor #lintahpapua #perawatantubuh #hajarjahanam #pemutihbadan #perawatanbadan #pemutihkulit #kapsulpemutih #vimax #glutapancea #glutapanacea
VIGRX PLUS! * +0.8 inci zakar lebih panjang * +0.6 inci zakar lebih tebal * tiada masalah ereksi * lebih tahan lama di ranjang * kepuasan seks yang lebih baik dan lebih lama  SIAPAKAH YANG PERLU MENGGUNAKAN VIGRX PLUS ? ✔Orang yang sudah mula menunjukkan tanda mati pucuk (tidak cukup keras) ketika berjimak bersama pasangan sahnya. ✔Cepat keluar air mani dan pancutan tidak cukup laju. ✔Tiada mood ketika bersama. ✔Semua lelaki yang inginkan tubuh badan dan senjata kekal sihat. ✔Dapat menambah pemanjangan dan pembesaran zakar ( pengambilan mestilah 3 - 6 bulan) * keputusan setiap individu adalah berbeza-beza. ✔STAMINA - Memberi tenaga dan kecergasan ketika berjimak atau pun kerja seharian seperti bersukan dan sebagainya. ​ BAGAIMANA VIGRX PLUS BERFUNGSI ?  Zakar lelaki mempunyai 2 silinder yang dipanggil Corpora Cavernosa yang mana bila anda terangsang, silinder ini akan mengembang dan dipenuhi darah yang mana akan membuatkan zakar anda ereksi a.k.a tegang.  Kapasiti Corpora Cavernosa mengembang dan disi darah adalah limit tahap ketegangan dan saiz zakar anda dan fungsi ini akan berkurangan berkadar dengan usia anda. Ini sebabnya semakin berusia anda, semakin kurang tegang zakar anda.  Kajian klinikal pakar kesihatan kami telah menemui yang tisu zakar di Corpora Cavernosa boleh dinaikkan keupayaannya dan berfungsi dengan lebih efektif bila diberikan nutrien yang bersesuaian.  Dengan kajian ini, kami menghasilkan Vigrx Plus, pill yang mengandungi 100% herba yang berkualiti tinggi dan baik untuk kesihatan zakar lelaki.  Baru-baru ini kami menambah satu bahan istimewa, Bioperene yang terbukti secara klinikal di USA, mampu menambah kadar penyerapan nutrien yang ada dalam Vigrx Plus terus kedalam zakar anda. KAJIAN KLINIKAL TERHADAP VIGRX PLUS ? 🔵Meningkatkan kesihatan seksual lelaki secara keseluruhannya 🔵Menambah saiz ketegangan zakar dari segi kepanjangan dan kelebaran. 🔵Menguatkan zakar 🔵Membantu pengaliran darah dizakar. 🔵Menambah hormon
EPM SPRAYGEL sangat efektif dan bermanfaat jika digunakan sebelum melakukan hubungan intim,kerana dengan EPM SPRAYGEL juga dapat menjaga kebersihan organ sulit lelaki dewasa,sehingga wanita sebagai lawan jenis dapat merasa aman,kerana bibir rahim sangat sensitif dan mudah terdedah oleh benda-benda asing serta mikro organisma. EPM SPRAYGEL membantu bertahan lebih lama daripada ejakulasi pramatang dan meningkatkan keharmonian hubungan suami isteri. EPM SPRAYGEL dapat meningkatkan kualiti hubungan intim dan lebih tahan lama,sehingga dapat membuat pasangan klimaks berkali-kali. 100% buatan MALAYSIA,khas untuk lelaki dewasa untuk pemakaian luaran sahaja. #epm #epmgeltahanlama
PUNYA MASALAH KARNA KULIT GELAP DAN KUSAM? BINGUNG GIMANA CARA NYA AGAR KULIT MENJADI PUTIH?? KITA PUNYA SOLUSI NYA SOB👍  AWAS BANYAK BARANG PALSU/KW DI OLSHOP LAIN!! PASTIKAN BELI GLUTAMEN.ID DIJAMIN ORIGINAL DAN BERGARANSI✅  GLUTAMEN BODY SKIN WHITENING ( Collagen Kapsul vitamin Oil pemutih kulit tubuh khusus pria ). GLUTAMEN merupakan suplemen pemutih tubuh dan detoxifikasi tubuh yang di rekomendasikan khusus untuk kulit Pria yang mana berfungsi memberikan kecerahan pada warna kulit gelap  menjadikan lebih putih merata sehat dan halus. GLUTAMEN ini berasal dari Negara Japan dan sangat terkenal untuk memutihkan tubuh secara keseluruhan tanpa adanya efek samping dan memberikan keuntungan untuk memelihara tubuh.  Fungsi GLUTAMEN : *Membuat kulit putih, halus dan segar secara permanen. *Menghilang kan bintik hitam bekas jerawat & penuaan dini. *Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang. *Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan lain pada tubuh yg hitam. *Apabila anda mempunyai penyakit DIABETES, maka TATHIONE baik untuk kesehatan anda karena dapat mengontrol kadar gula dalam tubuh anda dan mengurangi kadar gula darah anda. *Mengatasi keluhan sperma rendah (sangat baik untuk pria). *Menyehatkan liver (detoxifikasi liver). *Mengecilkan pori-pori kulit. *Memudarkan stretchmark. *Mengurangi dan mencegah rambut rontok HASIL PERMANEN 1-2 MINGGU KONSUMSI SUDAH TERLIHAT HASILNYA NANTI TRUS BERANGSUR Isi PERTOPLES 100 Butir sehari 2 kali minum Pagi 1 butir Malam 1 butir Untuk hampir 2 bulan BANYAK DIPAKAI MODEL DAN PRAGAWAN  Harga : Rp 185.000/Botol  KONTAK  Whatsapp : 085803148600 LINE : @zow0212k (Pakai@) #glutamen #glutamenori #pemutihbadan #glutamenasli #glutamenoriginal #suplementpemutih #glutalachel #glutacelena #obatjerawat #hammerofthor #lintahpapua #minyakbulus #hajarjahanam #pemutihbadan #perawatanbadan #pemutihkulit #kapsulpemutih #vimax #selaputdarabuatan
APA YANG SEMENAX MAMPU BANTU? ------------------------------------------- ‌Terbukti secara klinikal mampu membantu untuk menambahkan kuantiti air mani ‌Terbukti secara klinikal mampu membantu untuk meningkatkan kualiti sperma/telur ‌Membantu mencapai kepuasan seks dengan pancutan yang deras ‌Dapat merasai pancutan yang lama dengan kuantiti air mani yang banyak ‌Air mani lebih pekat dan padu ‌Berkesan seawal 3 minggu **Disclaimer: Results may vary from person to person depending upon age, lifestyle and physical activity. ------------------------------------------- MENGAPA SEMENAX BEGITU BERKESAN? ------------------------------------------- Kajian mendapati, Semenax sangat berkesan dan selamat disebabkan bahan herba yang digunakan dalam penghasilan Semenax. Semenax tidak mengandungi sebarang bahan merbahaya malah ia boleh di ambil oleh sesiapa sahaja walaupun mengelami penyakit jantung, kencing manis, darah tinggi atau sebarang penysakit kronik. Ini adalah disebabkan bahan yang digunakan diiktiraf selamat. Antara bahan yang terdapat di dalam Semenax adalah:  Swedish Flower Bunga Swedish telah terbukti memberi kebaikkan pada kesihatan prostat. Bunga Swedish mampu mengurangkan tekanan pada prostat(zakar) sekaligus membolehkannya berkerja dengan lebih efisyen. Bunga Swedish juga membantu badan lelaki menghasilkan lebih banyak air mani dan sperma.  L-Arginine HCL Kajian menunjukkan sperma dan air mani bertambah, kesuburan juga semakin baik selepas mengambil L-Arginine HCL.  L-Lysine Kajian menunjukkan asid amino ini bersama zinc mampu menambah sperma yang dihasilkan, merangsang penghasilan hormon testosterone dan meningkatkan kualiti sperma.  Epimedium Sagittatum Dikenali sebagai horny goat weed, herba ini menambah stamina seksual lelaki dan meningkatkan paras hormon testosterone lelaki.  Zinc Oxide Terbukti mampu menambah sperma lelaki sebanyak 80% – 200%. L-Carnitine Asid amino ini banyak dijumpai dalam sperma yang sihat.  Catuaba Bark Herba dari Brazil
PUNYA MASALAH KARNA KULIT GELAP DAN KUSAM? BINGUNG GIMANA CARA NYA AGAR KULIT MENJADI PUTIH?? KITA PUNYA SOLUSI NYA SOB👍  AWAS BANYAK BARANG PALSU/KW DI OLSHOP LAIN!! PASTIKAN BELI GLUTAMEN.ID DIJAMIN ORIGINAL DAN BERGARANSI✅  GLUTAMEN BODY SKIN WHITENING ( Collagen Kapsul vitamin Oil pemutih kulit tubuh khusus pria ). GLUTAMEN merupakan suplemen pemutih tubuh dan detoxifikasi tubuh yang di rekomendasikan khusus untuk kulit Pria yang mana berfungsi memberikan kecerahan pada warna kulit gelap  menjadikan lebih putih merata sehat dan halus. GLUTAMEN ini berasal dari Negara Japan dan sangat terkenal untuk memutihkan tubuh secara keseluruhan tanpa adanya efek samping dan memberikan keuntungan untuk memelihara tubuh.  Fungsi GLUTAMEN : *Membuat kulit putih, halus dan segar secara permanen. *Menghilang kan bintik hitam bekas jerawat & penuaan dini. *Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang. *Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan lain pada tubuh yg hitam. *Apabila anda mempunyai penyakit DIABETES, maka TATHIONE baik untuk kesehatan anda karena dapat mengontrol kadar gula dalam tubuh anda dan mengurangi kadar gula darah anda. *Mengatasi keluhan sperma rendah (sangat baik untuk pria). *Menyehatkan liver (detoxifikasi liver). *Mengecilkan pori-pori kulit. *Memudarkan stretchmark. *Mengurangi dan mencegah rambut rontok HASIL PERMANEN 1-2 MINGGU KONSUMSI SUDAH TERLIHAT HASILNYA NANTI TRUS BERANGSUR Isi PERTOPLES 100 Butir sehari 2 kali minum Pagi 1 butir Malam 1 butir Untuk hampir 2 bulan BANYAK DIPAKAI MODEL DAN PRAGAWAN  Harga : Rp 185.000/Botol  KONTAK  Whatsapp : 085803148600 LINE : @zow0212k (Pakai@) #glutamen #glutamenori #pemutihbadan #glutamenasli #glutamenoriginal #suplementpemutih #glutalachel #glutacelena #obatjerawat #hammerofthor #lintahpapua #minyakbulus #hajarjahanam #pemutihbadan #perawatanbadan #pemutihkulit #kapsulpemutih #vimax #selaputdarabuatan
#hajarjahanam#vimax#glutamen#glutamenori#glutamenmurah#obatkuat#minyaklintah#vacumpembesar . . . Informasi Pemesanan Hubungi: Line: znk6728g (pakai @ depannya) WA: 081350384653  SAUNA BELT Rp 80.000  Alat Ini Berfungsi Untuk Membantu Membakar Lemak Pada Tubuh, Terutama Bagian Perut.  Cukup Pasangkan Pada Bagian Perut, Lalu Atur Suhu Panas Yang Diinginkan Dengan Pengontrol Suhu Panas Yang Akan Disediakan.  Cukup Dengan 10 Menit Sehari, Ditambah Dengan Olah Raga & Pola Makan Yang Benar, Maka Lemak Berlebih Pada Perut Akan Berkurang.  Jangan dipasang terlalu ketat pada tubuh, beri ruang untuk sirkulasi udara  Daya listrik 55 watt  NB: - Jangan ditarik ketika memasang sabuk - Jika sudah panas sebaiknya di turunkan suhunya - Pemakaian jangan terlalu lama, cukup 10-15 menit sekali pakai - Jika ingin dipakai oleh lebih dari satu orang, harap diberi waktu agar elemen didalamnya menjadi dingin terlebih dahulu - Produk sebelum dikirim akan di pastikan berfungsi - Produk ini tidak bergaransi

Loading