Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#vitaminc

Posts tagged as #vitaminc on Instagram

1.548.470 Posts

Gibt das Leben dir Zitronen 🍋 ... dann.... #zitrone #🍋 #kalabrien #italy #fresh #tasteful #vitaminc #goodstart #healthy #detox
HARGA BAWAH RM 100.00 + JIMAT PENGGUNAAN 6 BULAN + BOLEH DIJADIKAN MASKER MUKA . . 1 botol jimat ⏩6 Bulan . . Kelebihan VITAMIN C SHAKLEE . . KEBAIKAN VITAMIN C (KECANTIKAN) 🌹melindungi dari sinar UV 🌹menambah collagen dalam badan 🌹mencerahkan kulit dan badan sekaligus 🌹membantu mengurangkan dan mengecutkan jerawat 🌹membantu untuk mendapatkan kulit yang cantik dan sihat 🌹membantu mengurangkan masalah jeragat 🌹membantu memudarkan segala parut 🌹membantu menghilangkan sunburn 🌹membantu mendapatkan tona kulit yang sekata 🌹mencerahkan kulit muka secara semulajadi 🌹membantu mengurangkan minyak muka 🌹membantu melembab kan kulit . . (KESIHATAN) 🌹membantu mengurangkan simptom simptom demam dan selesema 🌹membantu mengurangkan masalah alahan dan resdung 🌹membantu melegakan senggugut(perempuan) 🌹menguatkan imunisasi tubuh badan . . P/s vitamin c boleh digunakan oleh lelaki dan juga wanita . . Wassap terus untuk harga dan detail mengenai supplement shaklee . . FATIN 010-9643970 . . #bazarpaknil #vitaminc #shaklee #uitm #upnm #upm #kptm #konvokesyen #shakleeuitm #shakleejb #shakleekluang #shakleesingapore
SERIOUSSS NAK KULIT CANTIK??? . . 🌸MESTI CUBA SERUM C Mary Kay🌸 . Tahukah anda serum adalah seperti makanan kulit. Serum dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik. Ia mengandungi banyak nutrient yang di perlukan oleh kulit . . Selain itu sekiranye kita pernah menggunakan product yang merbahaya, serum ini dapat membantu memulihkan kembali kulit dibahagian bawah kulit yang di panggil eperdemis . . Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit. Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut . . Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi, membantu kulit awet muda, tegang dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita . . Serum C Mary Kay didatangi dalam 4 tiub. Setiap tiub mempunyai 7 sukatan iaitu untuk digunakan selama 7hari sahaja! . . Untuk pengetahuan anda vitamin C akan cepat rosak, oleh kerana itu Serum C ini di datangkan dalam 4 tiup kecil, 1 tiup untuk seminggu. Bermakna 4 tiup untuk sebulan . . Untuk mendapatkan hasil yang terbaik gunakan lah setiap 6 bulan sekali! . . Berminat nak cuba? Boleh whatsapp sis ye 😘 . . Click the link below or whatsapp for more details and free skin consultation ya dear.. eliza 📞 0192907758 MaryKay Beauty Consultant www.wasap.my/60192907758 . #marykayserum #serumctimewise #serumvitaminc #vitaminc #vitamincmalaysia #suntikanvitaminc #vitamincinjection #marykaymalaysia #serummalaysia #kulitcantik #kulitputih #kulitcerah #putihgebu #putihsemulajadi#serumkecantikan #serumc#skincaremalaysia#marykeliza
Drunk Elephant C-Firma Day Serum is an Amazing product 😍 can‘t find it on the European market 😭looking forward to come to Europe🤗 @drunkelephant @sephora #drunkelephant#skincare#vitaminc#serumvitaminc#serum#сыворотка#уходзалицом#traveling#roma#goodmorningpost#sunrisephotography
#radishsprout have 29 times more #vitaminc than milk and 4 times the #vitamina. These sprouts have 10 times more #calcium than a potato and contains more #vitaminc than pineapple. #radishsprout are gen. used to spice up salads or sandwhiches.😊
SIAPA NAK GOJES, NAK CANTIK, NAK FLOWLESS ? "  Cuba check, anda nak jadi macam ni tak? .  Nak cantik ✔  Nak kulit halus ✔  Nak hilang parut ✔  Nak hilangkan jeragat ✔  Nak cerahkan kulit ✔  Nak kurangkan whitehead & bintik hitam✔ Nak kecilkan pori✔ .  Semua nak kan?  Siapa yang tak nak jadi cantik ye tak?  SW: - Info tentang snow white👸 @peri_snowwhite_hq @rkay.shoppe_HQ . Feedback cute customer❤️ @peri_snowwhite_feedback - WhatsApp 019 348 5021 Facebook Imaa kushairi  #jerawat #jeragat #mukakusam #breakout #detox #vitaminc #jerawatberpasir #parut #teamsnowygebu  #snowwhitesecret  #testimonisnowwhite #putihpinkish #mukalembab #moisturiser #antipenuaan #blackhead #whitehead #noinject #bazaarpaknil #rkayshoppe #shahalam #student #uitm #klang #makeup #mua #makeupforlife #koreanmakeupq
เจ้าสาวเช้านี้ ❥ผลิตภัณฑ์ที่ช่างแต่งหน้าเลือกใช้ ขอบพระคุณช่างพี่พจน์ “ช่างแต่งหน้าหล่อ” 👉🏻Make Up by Nakpot👈🏻 ที่เลือกใช้ VitCBioFaceSerum ทุกครั้ง เพื่อจบปัญหาผิวระหว่างวัน ให้ผิวฟูเด้ง รับเครื่องสำอางค์ติดทนตลอดทั้งวัน #vitcbiofaceserum #serum #vitc #vitaminc
Sunday Morning😌🍏🍊
#skynmochireviews | Holy Grails | The Ordinary Ascorbyl Glucoside 12% Solution | ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ . //‼️OK this is a long one, full comprehensive details are written on the photo slide where I talk about vitamin C, Why I chose this & how I incorporate it in my routine. Hope this helps ! Any questions comment below :) // . — Efficacy | I started seeing effects two weeks after using this and gradually increasing by the following week. My skin texture improved remarkably. I’m unsure of how it affected my pores, but I feel as though its much more smooth in general possibly boosting the collagen production in my skin, sorta like my skin becomes more bouncy if that make sense. In terms of brightening effects, it takes a bit longer as it is understood that this derivative is less potent than the pure form so I was aware that it will occur later on as I use it, and amazingly by the time I finish my bottle my skin is no longer dull, my skin tone improved and is now much more balanced. In terms of texture, I love this serum is lightweight and good for layering and is absorbed into the skin within seconds and can be mixed with other suitable serums. . — Repurchase | YES ! This is my second bottle already. I’m satisfied on its performance. My skin is much brighter, fresh and bouncy. . #vitaminc #vitamincserum #review #vitamincreview #theordinary #theordinaryascorbylglucoside #holygrail #skincare #glow #skincarereview #serum #serumreview
Reminiscent of warmer times . . . . . . #2017 #summer2017 #sunlight #sundays #vitaminc #rayban #instagay #gayuk #ukgay #gaysnap
InshaAllah cukup segala nutrisi untuk kesihatan optimum semasa MENGANDUNG dengan set hamil Shaklee. BONUS kulit gebu dan cantik! Rambut pun kurang gugur. 😍 . SET HAMIL SHAKLEE  1. VITALEA IRON FORMULA . 🌹 Membantu ibu menambahkan zat besi kerana kebiasaanya ibu mengandung kekurangan zat besi. kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam , kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi  2. SUSTAINED RELEASE VITAMIN C . 🌹 sebagai antioksidan , membantu meningkatkan daya imunisasi badan, ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik 🌹 membantu penyerapan iron. kalau ak, cukup vitamin c, makan iron banyak pun tak akn diserap oleh badan  3. B COMPLEX . 🌹 lengkap dengan 8 kumpulan B yang diperlukan oleh tubuh badan dan membantu tubuh badan bertenaga , bantu lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri serta mengelakkan risiko bayi cacat.  4. ESP . 🌹 Memberikan tenaga berkekalan 🌹 membantu ibu memperolehi kesan gy optimum utk pengambilan vitamin lain 🌹 kulit lebih gebu, licin, cantik 🌹 menguatkan rahim 🌹 mengawal kandungan gula dalam darah  5. OSTEMATRIX . 🌹 Baby menyerap 90% kalsium ibu 🌹 jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini, maka si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki, simpul biawak, mudah letih dan lesu  6. OMEGA GUARD . 🌹 bagus untuk IQ & visual utama bayi, kurangkan risiko ekzema, dan bantu pengawalan berat badan ibu . Best kan??? . PM or WhatsApp  SALWA 0169566278  #codjohorbahru  #codkempas  #codsetiatropika  #codutmskudai  #codtamanperling #codlarkin  #shakleejohorbahru #shakleejb #shakleekempas #shakleesingapore  #esp #sethamil #vitaminc #vitalea  #ostematrix #omegaguard #bcomplexshaklee
วิตามินซีโคเรียอึนดัน พร้อมส่งนะคะ 😍 บำรุงผิวใส ผิวเนียน สมานแผล ลดรอยสิว จุดด่างดำ ช่วยป้องกันหวัดและภูมิแพ้ 🌽สกัดจากข้าวโพด #สารกัดจากธรรมชาตื 100% ปลอดภัย #ขายดีที่สุดในเกาหลี🇰🇷 . 🌽 1 เม็ด = 1,000mg. 🌽 บรรจุ 60 เม็ด | ราคา 350฿ . 📲สอบถาม - สั่งซื้อ Line: paleeya_bl #วิตามินซี #วิตามิน #vitaminc #vitamin #koreaeundan #koreaeundanvitaminc1000 #วิตามินนำเข้าจากเกาหลี #vitamincfromkorea #vitaminc #thebestvitaminc #koreaeundan #วิตามินซี #koreaeundanth #วิตามินซีเกาหลี #วิตามินซีที่ดีที่สุด #อาหารเสริม #ขาว #สารต้านอนุมูลอิสระ #ขาว #ลดรอยสิว
Kenapa perlu Collagen shaklee? 💠Tiada pewarna serta perasa tiruan. 100% menggunakan bahan semulajadi dan selamat utk badan. 💠Mudah.  Mudah dibawa, diminum serta dilarutkan dalam air. 💠Sedap. Sebab apa? Boleh campur dengan jus atau minuman yg kita suka.  Waktu bila paling sesuai utk consume collagen? Waktu malam lah sebab waktu malam baik proses pembaikpulih badan badan kita  #shakleekl #shakleemalaysia #shakleebyaciknatrah #shakleeesp #shakleevitamin #collagen #collagenpowder #collagen #sihatcantik #vitacpluss #vitaminc #youthskincare #youth #blncshaklee #collagenbeauty
Good morning! ☕❄ Always remember to take your Vitamins. Take your Vitamin C for Confidence! #paradise #morning #winter #snow #coffee #vitaminc #confidence #blessedsunday #homesweethome
#vitcbiofaceserum #เซรั่มน้องฉัตร 🍊กระชับรูขุมขน ลดสิว 🍊เพิ่มความชุ่มชื้นแก่ผิว 🍊ช่วยให้ใบหน้ากระจ่างใส 🍊เสริมคอลลาเจนแก่ผิวหน้า ทำจากส่วนผสมธรรมชาติ ไม่มีสารอันตราย ไม่แต่งสีและกลิ่น 💰1 ขวด 390 ฿ 🆔 http://line.me/ti/p/_y633h71US #vitc #vitcbiofaceserum #vitaminc #vc #ของมันต้องมี

Loading