Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@tashashilla

Tashashilla RR.

tashashilla

✉️ gengtashashilla87@gmail.com

  • 132K Total Likes
  • 1K Tot. Comments
Antasya hilang ingatan? 😱@tashashilla @niezamzaidi @syazwanzulkifly @neeraazizi @syaanasir @dj.nas.t @mubarakmajid  @migonline @mangkinprestij @hypptv @hyppsensasi  #migdrama #migartis #trending #viral #2017 #malaysia #hyppsensasi #dramabest #setiapmasabernilai #sedingincintaantasya #hypptv  #kitaok
Baju kurung moden for Kenduri Aqiqah Arya 🌸
Late night DURIAN  session 😊 Its great to see the kids are more interested in my autograph rather than selfie. Just like how I was during my childhood when I saw someone I aspired. I love to make them smile.❤️ #spreadlove #happiness #smile
Good morning lovess! I'm so excited to received the new @skii #facialtreatmentessence bottle! This new modern design is awesome, its bold yet classy just how I like to be :). #decide #yourstatementyourbottle 💋❤️. https://www.facebook.com/sk-ii.malaysia/
With beautiful ladies.👯‍♀️👯‍♀️Happy birthday @azilacaramella 🌹Love this photo 😊 #scorpiogirl #gatsby #beautiful #happiness #throwbacksundaynight
When in doubt wear red.🌹 #red #women #ladyinred  #happiness
Sweating 👊🏻👊🏻 #adidas #workout #fitness
Lepas ada Iris Scanner dekat my phone, my life has been better. Sebab dah tak payah unlock my phone guna password. Files yang ada kat dalam phone ni pun selamat. Sebab Tasha je yang boleh unlock phone ni. Seriously senang gila! #unboxyourphone #mygalaxys8 #unboxyourphone
Sempat lagi Tasha amik gambar on my last shooting untuk Sedingin Cinta Antasya. Gambar yang Tasha amik ni semuanya using  rear camera #mygalaxys8. Cantik kan? Seriously dah tak payah nak carry camera yang canggih everywhere. Gambar from Samsung galaxy S8 ni memang tip top dah. #unboxyourphone #icantwait
Ooopps...sibuk borak dengan family sampai tak perasan tertumpahkan air dekat phone.Tapi Tasha tak risau pun sebab phone tasha ni water resistant. Kalau duduk mesti gelabah lap phone sampai kering. Lepas ni boleh bawak masuk pool pulak. Hehe #mygalaxys8 #unboxyourphone #ip68 #icantwait
tashashilla
Dapatkah #antasyasyarfan mempertahankan rumah tangga mereka? @tashashilla @niezamzaidi @syazwanzulkifly @neeraazizi @syaanasir  @putrinajuwa @dj.nas.t  @muhammadafiqmuiz @mubarakmajid  @migonline @mangkinprestij @hypptv @hyppsensasi  #migdrama #migartis #trending #viral #2017 #malaysia #hyppsensasi #dramabest #setiapmasabernilai #sedingincintaantasya #hypptv  #kl2017
❤
Congratulations my lil sister @ella_razak 🌹❤💍
Colourful Day.🌈 💚💗💛
Hati syarfan kini untuk Talia? #antasyasyarfan @tashashilla @niezamzaidi @syazwanzulkifly @neeraazizi @syaanasir  @putrinajuwa @dj.nas.t  @muhammadafiqmuiz @mubarakmajid  @migonline @mangkinprestij @hypptv @hyppsensasi  #migdrama #migartis #trending #viral #2017 #malaysia #hyppsensasi #dramabest #setiapmasabernilai #sedingincintaantasya #hypptv  #kl2017
while they all fall in love with her smile she waits for one who will fall in love with her scars 🌹 - The Dreamer
she over thinking 🙂
Love come from the heart 🖤
🤓
Ada orang ketiga antara #antasyasyarfan?  @tashashilla @niezamzaidi @syazwanzulkifly @neeraazizi @syaanasir  @putrinajuwa @dj.nas.t  @muhammadafiqmuiz @mubarakmajid  @migonline @mangkinprestij @hypptv @hyppsensasi  #migdrama #migartis #trending #viral #2017 #malaysia #hyppsensasi #dramabest  #sedingincintaantasya #hypptv  #kl2017

Loading