Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@yanasamsudin

Yana Samsudin

yanasamsudin

Malaysian Actress, Host, Singer, Enterpreneur & Ambassador: @SuperMalaysia #LuxMalaysia & ❀️@YanaSuperFriend ! πŸ“§:admin@prokuyastudios.com

  • 245K Total Likes
  • 1K Tot. Comments
Alhamdulillah ☺️... selesai bincang pasal 'Smart Parenting' di karnival #gempakselangor #yanatalk
Assalamualaikum selamat pagi.... haa topik menarik pagi ni di @BismillahAdduha #astrooasis.... . Ragging permulaan buli?? Teknik mati 5 saat? .  Haa apa lagi jom tengok live sekarang...
Kami dah ready nak naik stage #gempakselangor hangpa semua dah ready kah?? Jom Kompleks Sukan Pandamaran Klang ☺️ #yanatalk . Attire by @Youmeandhunny
Ohhh dia nak suap mommy... awat tangan kiri @aisymateen 😌
Salam Hari minggu🌹 . Minggu ni ada special promo. . Sempena bersiaran dalam slot @alhijrahbfrenz pukul 12.30 tgh hari *hari ni* dan juga sempena cuti sekolah, kita nak bagi special promo bukan je kpd penonton tapi followers IG Yana. . Ibu2 boleh mix and match Susu Kambing R-Rayyan dan juga Cereal Bayi ComCom. . Ya, betul. . Specialnya R-Rayyan berbanding jenama lain dlm pasaran kerana : 🎯R-Rayyan susu kambing pertama di Malaysia yg mengandungi sejenis PREBIOTIK yang MEMBANTU merawat sembelit. . 🎯R-Rayyan mengandungi PROBIOTIK yang dapat membantu meningkatkan imuniti anak anda dan meredakan batuk, kahak dan selsema dengan cepat. . 🎯R-Rayyan mengandungi lbh 10 bahan berkhasiat dan salah 1 darinya membantu menyelesaikan masalah berat bayi anda yg berada di tahap garisan merah ( berat tidak ideal ) . 🎯R-Rayyan mengandungi DHA , ARA , pegaga , ginkgo , kismis , kurma membantu meningkatkan IQ anak anda selaras dengan tagline G-Star " with fast learning formula " . 🎯R-Rayyan mengandungi Delima , Vitamin C , Premix Vitamin khas utk ibu2 hamil utk ikhtiar membantu bayi berkulit cerah dan bersih. Seterusnya meningkatkan HB ibu dan mengelakkan bayi terkena demam kuning. . 🎯LAGI BEST ! BERAT R-RAYYAN 550g/kotak. Extra 50g berbanding jenama lain dlm pasaran. . TUNGGU DULU ! . JANGAN LUPA CEREAL BAYI COMCOM UTK SI MANJA 6 BULAN KE ATAS. . ComCom adalah bijirin bayi PERTAMA yang menawarkan 100% nutrien semulajadi yang lengkap dalam 1 hidangan. Mengandungi Bahan Aktif: ♥️ ARA + DHA UTK IQ ♥️ PROBOITIK UTK IMUNITI ♥️ ZAT BESI 24mg/100g HAMPIR SAMA SEBAGAIMANA DLM SUSU IBU . Bukan tu sahaja, ComCom boleh dibuat pelbagai resepi : βœ” Campur dgn air suam sahaja boleh βœ” Campur dgn 1 sudu susu R-Rayyan pun boleh βœ” Campur dgn puree pun boleh . Ada 3 perisa yang boleh dipilih ⬇ . βœ” Corn & Dates βœ” Vege βœ” Quinoa . Boleh mix perisa atau mix dengan susu utk dpt harga super jimat. . Klik link ni utk berhubung dgn konsultan R-Rayyan : .
Assalamualaikum selamat pagi ☺️... hari ni antara topik menarik ialah Wasiat... . Haaa saper yg dah tulis wasiat dan saper yg belum? Jom kita tahu maksud sebenar Wasiat & Hibah dalam @BismillahAdduha live di #astrooasis pukul 9am nanti ☺️
Assalamualaikum semua ☺️ jom kita serbu Kompleks Sukan Pandamaran Klang esok... . Yana berada di sana 2 hari tau.. ▫️Sabtu 8.30 malam (Sembang Santai) β–ͺ️Ahad 9.00 pagi (Smart Parenting) ... . Jom #gempakselangor @SmartSelangor #yanatalk
Assalamualaikum.. . Hari ni Yana nk share keistimewaan susu Kurma Delima dari jenama G-Star R-Rayyan.. . Seperti yg kita tahu, buah Delima dan Kurma merupakan buah-buahan sunnah yang mempunyai seribu satu kebaikan bagi mereka yang mengamalkannya.. . Sebab tu lah R-Rayyan mengeluarkan susu perisa Kurma Delima khas untuk mereka yang ingin mendapatkan khasiat bukan sahaja daripada Susu Kambing malah buah Kurma dan Delima.. . Susu R-Rayyan Kurma Delima terbukti berkesan untuk meningkatkan berat badan baby yang xcapai garis merah, melonjakkan HB ibu hamil, memberikan tenaga, dan boleh dijadikan salah satu ikhtiar hamil.. Ini bukan omong kosong sbb byk testi yang kami terima setiap hari dari pengamal dan penggemar susu R-Rayyan.. . Anda nak cuba?  Hubungi HQ sekarang @ 019-6909051/ 016-7176651 ATAU check out FB Page Susu Kambing R-Rayyan HQ utk berhubung dgn agent terdekat.
My Grandfather Passed away Today and it broke My Heart... 😒  RIP Babeh... πŸ˜”πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’ Today, around 1pm (Wednesday October 18th 2017) my grandfather passed away, he was 99-years old. . The hardest part is the distance. We are far away.. (mak πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”) Babeh at Serian Kuching and We are here in KL... last time kami jumpa February lepas ... πŸ˜” .  Ya, yang hidup pasti akan mati.  Walaupun kami berlainan agama... tapi.... Silaturrahim kami tak pernah putus ! Kami tetap sayang kan Babeh... we love you so much... Syukur @AisyMateen sempat jumpa Onyang dia.. walaupun kecil tak tahu apa tapi Mommy pasti akan ceritakan kehebatan Onyang ketika mendiang masih hidup... .  Love you babeh... We will always miss you...
Nak kasut yang ini!  Untuk raya #depavali !!! / @aisymateen  ucapkan Selamat Depavali pada semua! 😍😘
Tunggu anak makn jagung... sampai tido... Selamat malam semua.. Selamat malam dunia... Semoga baik baik sahaja.. Ada rezeki esok kita bersua...
Jalinan Kasih: Di mana Ibu Ayahku?  sekarang adik Putera Zainuddin berjumpa dengan individu yang pertama menemuinya di perhentian bas sebelum diserahkan kepada ketua kampung. Menurut Encik Abdul Khalid atau lebih dikenali sebagai Pakcik Hamid, beliau menjumpainya ketika dalam perjalanan untuk ke tempat kerja kira-kira jam 7.30 pagi.  Jika ada sebarang bingkisan menarik yang ingin kami kupaskan boleh email kepada kami di bismillahad_duha@astro.com.my  Layari dan ikuti kami di laman sosial Facebook, Twitter dan Instagram @bismillahadduha untuk mendapat info terkini tentang program kami.  #bismillahadduha #jalinankasih
Korang makan aper tadi?? Kitorang borong ikan buntal kat pasar basah atas Yong Peng !!!
Assalamualaikum... ☺️ hari ini  Sabtu | 14 Oktober 2017 09:00 pagi - 11:00 pagi  MENARIK DALAM BISMILLAH AD DUHA  TOPIK 1. Kisah Nabi Ismail dan Nabi Ishak 2. Promo Single Ammar Hamdan- O'Beloved 3. Bekam 4. Jalinan Kasih : Di mana Ibu Ayahku?  KONGSI REZEKI 1. Twilight Magical Lotion 2. Olive House Resources (OHR) 3. Smart Soleh  Jika ada sebarang bingkisan menarik yang ingin kami kupaskan boleh email kepada kami di bismillahad_duha@astro.com.my  Layari dan ikuti kami di laman sosial Facebook, Twitter dan Instagram @bismillahadduha untuk mendapat info terkini tentang program kami.  #bismillahadduha
Swafoto petang hari dengan Aqis.. . . Selamat petang semua..
Mari sini #kakyong cakap sambil tido.... . . Cam mane bunyi nyer??? Ada macamZZzzZzzZzzZzzzZzzzz tak? . . Hihihi / / Ni ada perkhabaran terbaru. Program kesayangan anda @bismillahadduha TIDAK lagi BERSIARAN secara langsung pada KHAMIS ... / Sedih kan? / Nak tahu kenapa .. tengok sendiri pengumuman ini.. dan sebar kan kepada rakan rakan anda .. πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ terima kasih lah kerana menyokong kami selama ini... 😍😘😍😘 . . / #bismillahadduha  #jumaatsabtuahad  #yanahosting #ulanganmalamyangsamajam11malam
Selamat tengahari semua. πŸ€— . Sebagai ibu, tentu kita semua prihatin bila memilih makanan untuk si manja. . Pastikan anda kaji dulu bahan-bahan yang terkandung untuk memastikan anak- anak mendapat khasiat yang diperlukan bagi menjamin tumbesaran yang sihat dan sempurna. . Cereal Baby ComCom memang pilihan Yana utk @aisymateen . Ada 3 perisa yang boleh dipilih ⬇ . βœ” Corn & Dates βœ” Vege βœ” Quinoa . Meh Yana share bahan2 dlm perisa vege. . βœ” White Rice βœ” Celery βœ” Parsley βœ” Carrot βœ” Serbuk bilis βœ” Garlic βœ” DHA + ARA khas utk IQ βœ” Prebiotik  khas untuk mengatasi masalah pencernaan atau penghadaman βœ” Zat besi 24mg/100g . ❌ No sugar ❌ No Artificial flavour ❌ No salt ❌ No Artificial Colour . . Apa pula bahan2 dalam perisa Corn & Dates? . βœ” White rice βœ” Skim milk βœ” Serbuk jagung βœ” Ekstrak kurma βœ” DHA + ARA khas utk IQ βœ” Zat besi 24mg/100g βœ” Probiotik utk kuatkan pertahanan badan bayi dr jangkitan selsema, batuk dan demam . ❌ No sugar ❌ No Artificial flavour ❌ No salt ❌ No Artificial Colour . . Nak yang ori? Boleh cuba perisa Quinoa yang mengandungi : . βœ” Organic Brown Rice βœ” White Rice βœ” Organic Quinoa βœ” Brokoli βœ” Kurma βœ” Aprikot βœ” Sunflower Oil βœ” Honey βœ” DHA + ARA khas utk IQ βœ” Zat besi 24mg/100g βœ” Probiotik utk imuniti anak anda yg mampu mencegah selsema batuk dan demam . ❌ No sugar ❌ No Artificial flavour ❌ No salt ❌ No Artificial . Berat Cereal Baby ComCom ni memang best sebab 350g boleh tahan sehingga sebulan. . Ibu2 boleh beli lebih utk harga yg super jimat. . Bukan tu je, boleh mix perisa atau mix dengan susu utk dpt harga super jimat. . Semua perisa ada stok!! . Jom2 dptkan cereal bayi ComCom yg penuh khasiat, tanpa fillers dan semestinya Halal Thoiyiban ni πŸ˜‰ . http://www.gstar.my/0132007666 =) . http://www.gstar.my/0167176651 =) . Ig : @rayyansusukambing_hq . FB Page : G-Star ComCom Baby Food . Website : www.comcom.my . #cerealvege #produkmuslim #babyfood #cerealbaby
Nak bersiaran sekarang untuk The Wow Show. Ada barang baikkkkk menanti! Jangan lupa tengok @cjwowshop  di TV3 , Jam 1.00 #yanahosting Credit pic @anuarolrizwani
Boleh lah tahan dalam 30minit.. si @aisymateen ni tak merengek. . . Tak nak biasakan dengan gadget tapi.. keadaan kadang kadang terpaksa.. . . . Apa video kanak kanak yang tengah "in" sekarang untuk nak bagi tontonan anak anak kita ya?  Selain Omar & Hana, Alif & Sofea ... Boleh share? 😘
Posing sementara tunggu bersiaran langsung di #thewowshow @tv3malaysia  jam 1tengah hari nanti.. . . Apa? Lagi berapa minit nak keluar dah? . . Jom tengok telekung apo yang cantik beno ni.. 😍 . . Kalau berkenan dengan telekung yang nampak #cikhal ni boleh lah call 1-800-18-0808 ada percuma beg cantik! . . Credit pic @chark.old . #yanahosting
Berdebar nak ambik PT3 Sekarang... πŸ˜… . . Kihkih rasa muda pulak.. . . Semoga tenang menjawab soalan soalan dan semoga Allah terangkn hati kita ya.. . . Amin. . . Siapa lah sama kita tengah jawab soalan PT3 ? πŸ™ˆ

Loading