Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@yanasamsudin

Yana Samsudin

yanasamsudin

Malaysian Actress,Host,Singer, Enterpreneur&Ambassador: @CimbMalaysia @SuperMalaysia #LuxMalaysia & ❀️@YanaSuperFriend ! πŸ“§:admin@prokuyastudios.com

  • 250K Total Likes
  • 1K Tot. Comments
Tengah live ko buat hal! Hahaha . .  Hanya kerana mu @bismillahadduha ! . . πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
Assalamualaikum good morning... yana on the way ke @BismillahAdduha ni tunggu tau live kul 9am nanti di Astro Oasis... . Sambil sambil tu sempat cuba scarf #ayanaxlux alhamdulillah @AyanaHijab & #luxmalaysia berkolaborasi utk scarf EXCLUSIVE ni khas utk peminat Ayana & Lux. . . Siapa lah yang bertuah dapat scarf ni nanti.. πŸ˜›πŸ˜ . . Yana pun tak sabar nak jumpa pemenang Lux Contest esok 😘😘
Eh eh! Amboi nyanyi kat @bismillahadduha  nampak... hahaha . . Bagi lah can yerkk lol.. . . Jom sekarang @astro_oasis106 , secara langsung kat tv, dari jam 9 pagi hingga 11 pagi.. . . #bismillahadduha #yanasamsudin  tudung yang saya pakai tu dari @ayanahijab
*DILARANG SOMBONG* ⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️ . . *Lahir* : ditolong oleh *Orang lain* . *Nama* : diberi oleh *Orang lain* . *Pendidikan* : dapat dari *Orang lain* . *Gaji* : terima dari *Orang lain* . *Keuntungan* : hasil pembelian oleh *Orang Lain* . *Kehormatan*: diberikan oleh *Orang lain* . *Mandi pertama*: dilakukan oleh *Orang lain*. . *Mandi terakhir*: dilakukan oleh *Orang lain* . *Harta setelah meninggal*: menjadi hak *Orang lain* . *Pengebumian* : dilakukan oleh *Orang lain* . .  Ternyata sejak lahir hingga meninggal kita selalu memerlukan *Orang Lain*. Kita patut sedar bahawa hidup ini memerlukan orang lain... *DI MANAKAH KEHEBATAN KITA?* Ternyata, kita bukanlah sesiapa tanpa *"ORANG LAIN"* Bersahabatlah dengan semua orang kerana kita memerlukan bantuan mereka di masa hadapan. . .  #yanasamsudin #ayanahijab #yanasuperfriend @yanasuperfriend
Jom tengok yana dan kawan kawan pagi ni di @bismillahadduha . . Di @astro_oasis106  jam 9.00pagi 😘 . . #bismillahadduha #yanasamsudin #bualbicarapagi #secaralangsung
Assalamualaikum.... haaa para ibu dan bapa, kalau baby korang tak nak makan sayur, ni ada cara baru untuk diorang makan, ComCom Vege Cereal yang mengandungi sayuran yang berkhasiat untuk baby korang, aper lagi tag Instagram suami, isteri dan baby anda sekarang... hihi... 😘#ComCom
Hari ni shooting dengan kak @zarinazainuddin_  yang baik hati 😘😍 . . Drama siri #cintamaya . . Keluaran @bright_network . . Nonton nanti ya 😍😘
Assalamualaikum.... malam ni korang buat aper? Join yana Live di FB yana kul 8.30pm hari ni, yana share camner nak pakai Nano White Serum wokey... 😘 gi topup fon cepat huhuhu... #nanowhite
Siang malam @aisymateen belek pen #myqalam ni.. . . Nak bagi anak dengar alunan ayat suci Al-Quran dengan bebas RADIASI ... ini produk yang paling sesuai.. πŸ‘ͺπŸ‘¨‍πŸ‘©‍πŸ‘§πŸ‘ͺπŸ‘¨‍πŸ‘©‍πŸ‘§πŸ‘ΆπŸ»πŸ‘ΆπŸ»πŸ‘ΆπŸ»πŸ‘ΆπŸ»πŸ‘ΆπŸ» . . Nak belajar lagi AlQuran , mendalami pelajaran umrah & haji ? Pakej #myqalam haji & umrah ni paling sesuai. Kotak pun cantik boleh di jadikan hadiah dan hantaran 😍 . .  #thewowshow  Tv3 , jam 1petang .. Untuk order di talian πŸ“žπŸ“žπŸ“ž 1-800-18-0808 *Set ni Limited dan tak banyak.. kena cepat dapatkan. @zaimzaini_  @lillythetalkingflower @cjwowshop
Terserempak dengan kak long Shah Alam tadi, lupa nak minta dia payung Chatime hihi...
Salam... nak shopping produk yang hebat?? Jom buka @Tv3Malaysia sekarang live di  #thewowshow . . Jangan lupa dapatkan "Vakum Votemm 2 Way"  yang sangat bagus ni.. . . Ringan ! Lebih ringan dari hand bag kita. . . Yang penting POWER! Ada 2 fungsi . Sedut dan Hembus.. . . Boleh tiup sampah sampah, pasir pasir dan daun kering .. bersihkan sekali laman jiran anda pun boleh! Sebab kabel panjang 6meter! . . . Secara peribadi vakum ni sangat bersih sebab udara yang keluar setelah kita sedut habuk ialaj bersih . Kerana ada penapis yang bagus. Insyaaallah anak anak kita takkan kena asthma kerana habuk pasir kasar. . . Apa lagi call lah 1-800-18-0808 sekarang huhuhu @cjwowshop #thewowshop #wowshowyanasamsudin
Tercengang dan layan kan je @aisymateen  dengan atuk dia tu.. naik track mill tapi tangan yang naik muscle! . .  Semoga abah di kurniakan kesihatan yang berpanjangan... #abah76yearsold #ensamsudin
Selesai sudah episode @bismillahadduha minggu nie . . Terima kasih semua pada yang setia bersama kami setiap minggu . . Special thanks for my lovely outfit @lilypetuna & @ayanahijab . . #bismillahadduha #astrooasis #astromayahd
Assalamualaikum selamat pagi...☺️ Pagi ini jam 9am di @bismillahadduha akan mengupas topik NAFKAH BUAT ISTERI bersama Imam Muda Hassan.  Kami juga akan terus menghubungi wakil petugas Khabar Haji di Mekah, Ahmad Fuad Mat Ali untuk mengetahui perkembangan terkini keadaan di sana.  Turut menampilkan Dakmie, yang akan mempromosikan single  beliau iaitu  Jalan Syahadah.  Menarik dalam segmen Kongsi Rezeki bersama dengan Sri Nadi, Chanteq Wangi dan Duo Life. Selain itu, dalam segmen Kongsi Ilmu bersama Al-Furqan.  Jika ada sebarang bingkisan menarik yang ingin kami kupaskan boleh email kepada kami di bismillahad_duha@astro.com.my  Layari dan ikuti kami di laman sosial Facebook, Twitter dan Instagram @bismillahadduha untuk mendapat info terkini tentang program kami.  #bismillahadduha
Alhamdulillah.. Rezeki.. Tuhan tarik satu, dia bagi lain.  Satu lagi perkembangan kerjaya saya... saya dah jadi sales girl!! Hikhik... . . Gurau je.. pengacara bersama!! πŸ‘ˆπŸ» yang ni sumpah betul. πŸ™ˆ . . Ya.. #thewowshow @CJwowShop . . Yana akan pastikan setiap perkakas pilihan yana berbaloi untuk di beli.. . .  Tak caya ... tengok πŸŒ…πŸŒ…πŸŒ…Setiap : Isnin - Selasa ⏰⏰⏰Jam 1.00petang - 1.30petang πŸ“ΊπŸ“ΊπŸ“Ί@tv3malaysia πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ . . Produk apa rasa rasa yang nak Yana review? #wowshowyanasamsudin
#throwback Sedihnya bila tengok @AisyMateen macam ni...πŸ˜”
Terima kasih @ayanahijab & @lilypetuna sbb mencantikkan Yana harini dalam @bismillahadduha . . #bismillahadduha #astromayahd  #astrooasis
Seringkali kita terdengar mengenai kanak-kanak 'autism' dan kita peka bahawa mereka hanya mampu fokus terhadap satu perkara dalam satu masa. Mampukah mereka mendalami dan memperlajari Al-Quran?  Jawapan nya bersama  Pengasas Akademi Al-Quran Ar Rayyan, Aidil Fadzli Mesran menceritakan mengenai terapi bagi kanak-kanak autism dalam topik AKADEMI AL-QURAN AR RAYYAN.  Selain itu, kami juga bawakan anda Dr Nik Salida Suhaila Nik Salleh iaitu Pensyarah Kanan Fakulti Syariah Dan Undang-Undang USIM yang akan berkongsi mengenai topik WANITA PERHIASAN DUNIA.  Turut menampilkan Juara AF 2016, Amir yang akan mempromosikan single terbaru beliau iaitu " Waktu". Manakala di dalam segmen Kongsi Rezeki kita bersama dengan Syria Care, Cahaya Gemilang, Lila Majnun dan Olive House Resources (OHR)  Jika ada sebarang bingkisan menarik yang ingin kami kupaskan boleh email kepada kami di bismillahad_duha@astro.com.my  Layari dan ikuti kami di laman sosial Facebook, Twitter dan Instagram @bismillahadduha untuk mendapat info terkini tentang program kami.  #bismillahadduha
Tadi sya g jmpa doktor, bila dia pegang tapak tangan sya dia tnya sya kerja apa? . .  Saya jwb tak kerja, . .  Doktor ckp, u tak boleh mkn lobster, ketam, udang, tiram dan tak boleh minum air bergas serta jgn mkn anggur dan jgn mkn ikan salmon..daging kambing..ikan terubok...goreng cempedak... Adussss... . . Saya tnya kenapa? sakit apa saya ni?  Dia jwb selamba.. " u kerja pun xde, lagi mau mkn sedap².. "  Puihh!!!..
Ini @abangbrian !! Kami satu kampung! Kampung dia dekat bandar batu pahat Roundabout berantai... sapa tau?!! Hahaha. . . . Saya suka makan ikan bakar pedas giler kat area situ.. hahahaha  Kalau makan mesti order air ber jug jug! πŸ˜…
Salam semua... .  Setiap 9⃣ haribulan @shopee_my ada special promo! Sekarang masanya untuk beli barang pada harga terendah! ❀Khas untuk followers Yana yang baru kepada Shopee, boleh redeem my favourite face mask (3 keping) dengan harga RM1 sahaja! 😱😱😱 Ikuti langkah di bawah:  1⃣ Download app Shopee Malaysia 2⃣ Search 'Yana Giveaway' 3⃣ Guna code: YANA1 untuk beli pada harga RM1 4⃣ Masukkan butiran bayaran dan siap! *Terhad kepada 500 pengguna kali pertama sahaja.  Jangan lupa nak shopping hijab baru from @ayanahijab dari Yana Samsudin Official store di @shopee_my!  #shopeemy #shopeeshipsfree #shocking9 #hijab #ayanhijab #facemask #mask

Loading