Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@yanasamsudin

Yana Samsudin

yanasamsudin

Malaysian Actress, Host, Singer, Enterpreneur & Ambassador: @SuperMalaysia #LuxMalaysia & โค๏ธ@YanaSuperFriend ! ๐Ÿ“ง:admin@prokuyastudios.com

  • 361K Total Likes
  • 2K Tot. Comments
Dah boleh buat belian SEKARANG !!!! (Sudah SOLD OUT) terima kasih kepada pembeli . . Assalamualaikum.. MANA NAK CARI Fesyen tudung gaya ringkas, sopan, fabrik berkualiti serta selesa dan yang paling penting mempunyai ciri-ciri ekslusif...ehhh harga pula mampu milik...๐Ÿ˜’๐Ÿ™„ . ๐Ÿ˜ณyuhuuuu mesti la tudung โžก Ariani X Wow ๐Ÿ‘๐Ÿ’•๐Ÿ‘๐Ÿ˜ โค#ArianiXWow ada semua ciri-ciri diatas.. mudah digayakan dan pastinya CANTIK ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Š . . Harga RM149 sahaja TAPI BUKAN untuk 1 TAPI 4 HELAI tudung uolsss..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘dapat 2 barang PERCUMA lagi!  1 LACE POUCH BAG dan INNER NECK ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‰UNTUNGNYaaaโœจ . . BOLEH BUAT BELIAN DI SIARAN LIVE #thewowshow @cjwowshop ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž1800-18-0808๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž . .  PADA ISNIN 22.1.2018 (Esok) jam 1.00 tengahari di ๐Ÿ“บ @tv3malaysia ! ๐Ÿ’ช๐Ÿปโฐ (yana cadangkan set Alarm kat phone untuk waktu ni kalau nak order) Tawaran COMBO SAH hari kejadian sahaja! . . Yang penting harga termasuk POSTAGE! Dan boleh COD! . . Belian online lagi lah untung sebab ada 5% tambahan diskaun โžก di www.cjwowshop.com.my ! . . Korang order je! Boleh COD ! Bayar masa nak ambik barang! . JUMPA ESOK kat Tv!!! ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ bersama @yanasamsudin @zaimzaini @mimieharis . @aisymateen  #arianixwow #thewowshow #adaapaapasoalan tak?  #korangtanyayanajawabmasalive nanti #cjwowshop #thewowshow2018 #yanalifehack
My Producer @miyazainal  and stylist @anuarolrizwani  in the house!!! Cayang banyak ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
#wowsters Nak beli barang cari kami k .. ๐Ÿ˜˜ #thewowshow
Kanak kanak RIA di @bismillahadduha !! . . @fakhrulunic @pencetusummah_amin @dianaamir @yanasamsudin
#mediaprimascreening2018 . . Thank you @cjwowshop amazing experience,  Thank you @wanpaofficial  for stunning suit ... Tq @anuarolrizwani for styling me for today! ๐Ÿ˜˜ #tontonmacamvip
Dah boleh beli sekarang!!!! ๐Ÿ˜˜ . ( tinggal 80 set hari tu, tapi sekarang tak tahu dah sold ot ke belum) .  Siapa yang masih belum ada beg bagasi nak kemana mana ini peluang anda. Tak kanlah nak balik kag pakai beg plastik atau paper bag je kan?  Melabur sikit beli beg ni insyaAllah berbaloi. . Jenama SANTA BARBARA POLO & RACQUET CLUB POSH! ® . Taukan jenama hebat kan?  Harga RM399! BUKAN 1 ! Tapi 3!  Ya! 3 BEG bagasi!!!! Maksudnya 1 beg jadi berapa? Rm 1++ sahaja! . . Ni harga kalau kat butik sebiji beg sahaja dah rm639 (untuk 28") , rm539 (untuk 24"), dan rm459 (untuk 20")! Betul TAK TIPU! ๐Ÿค— . Tapi Harga di TheWOShowW ialah RM399 sahaja untuk semua! Untunggggggkan???? ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— . . โœ”๏ธBody tahan lasak. โœ”๏ธABS - Anti Calar balar โœ”๏ธWarna cun Hitam & Burgundy. โœ”๏ธTSA Kunci keselamatan โœ”๏ธRingan ( tak risau beg lebih kg ) ๐Ÿ˜œ โœ”๏ธ4 tayar 360' ! . .  BOLEH BUAT BELIAN DI SIARAN LIVE #thewowshow @cjwowshop ๐Ÿ“ž๐Ÿ“žtalian hotline ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž1800-18-0808๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž . .  PADA Khamis 18.1.2018 (Esok) jam 10.00 pagi di ๐Ÿ“บ @tv9malaysia ! ๐Ÿ’ช๐Ÿปโฐ (yana cadangkan set Alarm kat phone untuk waktu ni kalau nak order) Tawaran COMBO SAH hari kejadian sahaja! ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข . . Harga RM (399) termasuk POSTAGE! (*kecuali Sabah&Sarawak) Dan boleh COD! . . Belian online lagi lah untung sebab ada 5% tambahan diskaun โžก๏ธ di www.cjwowshop.com.my ! . . Korang order je! Boleh COD ! Bayar masa nak ambik barang! . Kejap! Nak bagitau stok sangat TERHAD! Esok hanya ada 500 unit sahaj! Sebab diaorg nak Clearkan SToK! .  JUMPA ESOK kat Tv!!! ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ bersama saya,  @zaimzaini_ & @lilly.liyana . #thewowshow #adaapaapasoalan tak?  #korangtanyayanajawabmasalive nanti #cjwowshop #thewowshow2018 #yanalifehack
When you look at your life, the greatest happinesse are family happinesses... . . La mia famiglia... @fadzilzahari  @aisymateen
Alhamdulillah #soldout #wedozerobike .. terima kasih kerana membeli dan semoga mendapat kebaikan nya.. . . #thewowshow #thewowshow2018 !  #cjwowshow @cjwowshop
Di hina itu tidak berbahaya untuk diri kita,  Yang berbahaya itu diri kita tidak merasa bahaya dengan dosa dosa yang kita lakukan. . . Yang baik jadikan tauladan, yang buruk jadikan sempadan... . . Doa yang baik baik kerana ia nya senjata mukmin... @fadzilzahari
(Sudah SOLD OUT .. terima kasih semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜) . . Assalamualaikum semua.. tahun 2018 ni yana nak kongsikan AZAM tahun baru yana pada semua.. yana nak jadi orang yang lebih baik dan LEBIH kurus, lebih bertenaga berbanding sebelum ini.. . . Tapi, masa tak cukup, nak pergi GyM pun tak senang. Semua orang hadapi MASALAH yang sama kan... ๐Ÿค— -nak cari HADIAH  paling sesuai untuk pasangan.. kalau dapat ni mesti diaorg suka gila leh!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐ŸŽ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป -Sambil sambil tengok tv. -dengan berkain batik pun boleh bersenam. - ada anak kecil yang tak nak berenggang - Malas nak bersiap semata nak bersenam kat shopping complex. - Nak cari parking lagi . - Takda member nak teman jogging. - Risau jogging sorang sorang kat luar. - Cuaca tak menentu. - Daripada nak senam 20minit dah jadi 3 jam. - . . Tapi.. yana dah jumpa jalan penyelesaian nya . Dan yana kongsikan kebaikan nya kepada semua!!!! BOLEH BUAT BELIAN DI SIARAN LIVE #thewowshow @cjwowshop ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž1800-18-0808๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž . .  PADA ISNIN 15.1.2018 (Esok) jam 1.00 tengahari di ๐Ÿ“บ @tv3malaysia ! ๐Ÿ’ช๐Ÿปโฐ (yana cadangkan set Alarm kat phone untuk waktu ni kalau nak order) Tawaran COMBO SAH Seharian sahaja! ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข . . Harga RM (299) dapat Barang PERCUMA lagi!  Yang penting harga termasuk POSTAGE! Dan boleh COD! . . Belian online lagi lah untung sebab ada 5% tambahan diskaun โžก di www.cjwowshop.com.my ! . . Korang order je! Boleh COD ! Bayar masa nak ambik barang! . JUMPA ESOK kat Tv!!! ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ bersama @zaimzaini @lilly.liyana . #thewowshow #adaapaapasoalan tak?  #korangtanyayanajawabmasalive nanti #cjwowshop #thewowshow2018 #yanalifehack
Berjagalah untuk hal yang terburuk, berharaplah akan hal yang terbaik dan terimalah apapun yang datang. . .  Semalam dan tadi , baju dari @arco.my  untuk rancangan @bismillahadduha ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ #bismillahadduha ...
Assalamualaikum saksikan Bismillah Ad Duha program bual bicara pagi di astro Oasis saluran 106 dan 135 maya HD sekarang jom tengok  #bismillahadduha  #astrooasis @astro_oasis106  @fakhrulunic  @pencetusummah_amin  @lin_ariffin
Jumaat | 12 Januari 2018 09:00 pagi - 11:00 pagi  MENARIK DALAM BISMILLAH AD-DUHA  TOPIK 1. Mencari Husnul Khatimah 2. Bahaya ke Contact Lens? 3. PadaMu Ku Bersujud 4. Karakter Cermin Diri 5.Industri Nasyid Kembali Bersinar  KONGSI REZEKI 1. Alvina Skincare  Jika ada sebarang bingkisan menarik yang ingin kami kupaskan boleh email kepada kami di bismillahad_duha@astro.com
Always be you for every up down and in between ... InsyaAllah... . . Allah knows everything... kita manusia pun susah nak faham ujian sebenar dari Nya.. . . Masa akan datang memberi makna setiap kejadian.. . . Sabar.. tenang... Semoga Allah mudahkan urusan mu dan keluarga mu Dunia Akhirat... . . . Love you @fadzilzahari
โฐ(DAH BOLEH BELI SEKARANG! Ada stok lagi tinggal sikit ๐Ÿ˜…PROMOSI HARI InI SAHAJA sampai tengah malam ini) โฐ . . Salam semua... korang tengah buat aper tu? Tengah merenung air bertakung bawah rak pinggan ke???๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . Haaa ni yana nak share, barang baik...serius yana pun ada masalah macam korang gak air berlumut bertakung bawah rak pinggan, kerap kene buang air bertakung dan bersihkan.. lecehh kan..hikhik... semuanya selesai dengan Riino Dish Rack ni... ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ . . Tapi yang ini!!! Memang betul betul tak kan ada LUMUT atau JENTIK JENTIK kat dapur korang! . . Kalau ikutkan hati, satu tak cukup nak letak kat dapur #riinomultipropose Draining DISH RACK ni! . Nak 2!!! . โžกWarna Cun โœ… โžกSerbaguna 4 ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ โžกKetahanan 20kg โœ… โžกMudah di pasang โœ… . .  Untuk promosi sempena SIARaN LANGSUNG THE WOW SHOW ESOK JAM 10pagi di TV9 . . โžกFREE GIFT  hakak minta 2 untuk bagi kat kalian! โœ…1โƒฃ(nama palang serbaguna tu apa eh?) ๐Ÿ’†๐Ÿป๐Ÿ’†๐Ÿป๐Ÿ’†๐Ÿป๐Ÿ’†๐Ÿป๐Ÿ’†๐Ÿป, lepas cuci cawan ke periuk ke, sayur sayuran ke boleh je sidai guna palang tu. Saiz pun boleh laras ikut keluasan Sinki rumah masing masing. ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ . . 2โƒฃRiino Food Chopper ! Haaa ni kalau nak beli kat luar mau rm30 hengget!  Segala bawang , cili , halia semua boleh di cincang. Nak buat bubur anak senang, nak masak apa apa pun senang , nak cuci lagi lah senang! ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ 2 barang tu PERCUMA !! . . Berminat dengan pakej ni?  BOLEH BUAT BELIAN DI SIARAN LIVE #thewowshow @cjwowshop  Call talian ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž1800-18-0808 ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž PADA KHAMIS 11.1.2018 (Esok) jam 10.00 pagi di ๐Ÿ“บ @tv9malaysia ! . Bersama @zaimzaini_ & @lilly.liyana , @miyazainal ! . . Harga RM 99.00 dapat 2 Barang PERCUMA lagi!  Yang penting harga termasuk POSTAGE! . .  Belian online lagi lah untung sebab ada 5% tambahan diskaun โžก di www.cjwowshop.com.my ! . . #thewowshow #adasoalantak?  #korangtanyayanajawabmasalivenanti #cjwowshop #thewowshow2018 #yanalifehack Nasib baik @aisymateen ada
COFFEE IS ONE OF LIFE’S PLEASURES,  BLENDING IS AN ART! . .  @ricorinaldi  for long skirt , @supermalaysia  @essensomy  for top! . . Ngopi yok! โ˜•๏ธโ˜•๏ธโ˜•๏ธโ˜•๏ธ . .
Sorry, swafoto dulu sebelum sambung mulakan urusan seterusnya.. . . Sambil sambil nak fikir lunch kat kedai mana nanti.. sebab area Klang ni tak familiar sangat.. . . Korang ada tempat best kat Klang untuk makan bagitau je ye... ๐Ÿ˜ Laparrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeerrrrrr
#throwback 2 tahun lepas... ๐Ÿ˜˜ hanya ada #enketuarumah @fadzilzahari , @aisymateen  masa ni rupanya dalam perut 4 bulan tak sedar! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿค—๐Ÿ‘ช
Dah ready nak live di #thewowshow di tv3 jom tgk kul 1 ni
Assalamualaikum.... selamat pagi semua.... kalau nak tahu pada asalnya program #thewowshow ini, Yana di jemput sebagai host selebriti untuk 8 episod sahaja 2x setiap minggu. . . Alhamdulillah rezeki tahun 2018 , #thewowshow ini menjadi rancangan lifestyle yana & family... @AisyMateen & @FadzilZahari terlibat sama dalam rancangan ini. . . Kebanyakan barangan harian kami semenjak kini menggunakan produk @CJwowShop . Secara jujurnya banyak membantu golongan wanita, ibu ibu, bapa bapa & seisi keluarga.. dalam menjalani rutin harian yang lebih mudah.. . . . Saya takda pembantu kat rumah, maka sesuai lah produk ni lah jadi pembantu bibik saya! Hahaha... . . Mana tak mudahnya, kami sekeluarga dah eksperimen dan guna dulu produk 2 ini sebelum di pasarkan... ! & tawarannya memang best & lebih hebat ๐Ÿค— . . So jangan lupa semua... jumpa yana , @zaimzaini_ & @lilly.liyana bermula hari ini โœ…Isnin: 1pm - 1.30pm ๐Ÿ“บ @tv3malaysia โœ…Khamis: 10am - 11am ๐Ÿ“บ @tv9malaysia
Pergi pasar malam jumpa tongkeng goreng! ๐Ÿ˜ . . Korang makan malam menu apa? . . @fadzilzahari  @aisymateen

Loading