Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@zarazya

Zara Zya

zarazya

πŸ™‹alongailina@gmail.com (manager) πŸ‘ΌFOUNDER @zarazyabyzarazya

  • 166K Total Likes
  • 1K Tot. Comments
Menu berbuka untuk harini... #zarazyacook
Selamat pagi 😘 #zarazyaquotes
Tengok banyak kali pun tak jemu. #isterikubukantukangmasak now at astro prima 105. Sape tgh tengok sila angkat tangan πŸ™‹πŸΌ
A real woman doesn't have to throw dirt on another females name to feel more secure about herself... . . . Make up πŸ’„ @ezal_ezlizan  Contact lense πŸ‘€ @alhaalfalenses
#zarazyaquotes
Santai je meeting bulan puasa ni boleh golek2 kat ofis 😜Saya nak yang terbaik untuk @trimzlotion kali ni. Formula baru, packaging baru. Dan saya plan nak buat tour tiap negeri. Nak jumpa loverz yg support saya dan @trimzlotion 😘 ada yang berminat tak nak jumpa saya dan team? @zarazyaloverz #zarazyaloverz #zarazyatrimz #trimzlotion
Agak mengharukan bila membaca 100,000 rakyat Malaysia yang pendapatan rendah dapat keluar daripada kemiskinan melalui program 1AZAM. Alhamdulillah! Kita semua patut sebarkan maklumat program sebegini agar lebih ramai yang boleh mendapat bantuan. Jangan kemiskinan menjadi kesengsaraan. #rakyatdidahulukan #negaraku
Alhamdulillah pejam celik tah bape juta kali, esok dah puasa. Jangan puasa perut je tapi kena puasa semua anggota. @zarazyaloverz #zarazyaloverz
Assalamualaikum awak.. Nih saya payung sikit gambar sebelum pegi keje. 😘 . . . Terima kasih @ezal_ezlizan mekap awak buat saya cantik harini. 😘
Alhamdulillah dah tamat pengambaran #mysweetlavender semalam. Jangan lupa kita ngedate nanti bermula dari 2hb June 8.30pm kat @tv9malaysia tau... @zarazyaloverz #zarazyaloverz
Jangan dengki2. Tak baik #zarazyaquotes
Awas ketika bergambar. Ada saka belakang anda πŸ˜’ #mysweetlavender @alismariya @arel_azimi
Assalamualaikum. Meh saya nak bgtau sikit...yg saya ni peminat setia  @trimzlotion sebenarnya... skrg ni kalau org tanya dalam beg saya kehulur kehilir saya bawak apa, @trimzlotion wajib ada. Saya pakai dan saya jual. Saya bukan jual sembarangan je. Kejam tu. Saya lagi happy bila ramai customer happy dgn product saya. Bila mereka bagi feedback kat saya yg mereka puas hati dgn @trimzlotion tu adalah kebanggaan buat saya. Sape yg tak bangga kalau org repeat order dan ckp trimz tu berhasil kan? Masa kat singapore hari tu, ramai yg beli hari ni dan esoknya dtg lagi beli. Ada yg siap borong 10 kotak sebab nak buat stock. Ada jugak yg repeat sebab suka trimz ni sejuk berangin. Saya yakin @trimzlotion memang berkesan. Sape mak atau ayah dia yg sakit lutut, boleh sapu trimz. Sape yg ada masalah lemak dan nak kurus, boleh sapu trimz. Sapu je kat tempat mana yg nak kuruskan tu kecuali muka. Pompuan ada masalah senggugut pun boleh sapu trimz. Pendek kata @trimzlotion mampu selesaikan banyak masalah kecuali masalah rumah tangga. Hahaha.. banyak sangat kelebihan trimz ni. Jadi tak mustahil saya jadi peminat setia ye dak? 😜
😝 good morning loverz @zarazyaloverz #zarazyaloverz #zarazyaquotes
Bila pakai @candleskin_byalhaalfa ni kulit kita memang  jadi macam lilin tau. Best sgt... Thanks @alhaalfa ❀️
Nah resepi masak ikan bilis petai kicap #zarazyacook semalam 😬 simple angat angat... sape tak pandai jugak masak lauk ni, mohon kecam diri sendiri.
#zarazyaquotes
Selamat pagi... Siapa yg dah beli dan pakai trimz pls hashtag #zarazyatrimz dgn tag ig @trimzlotion sekali ye. Selfie lawa2 tau... saya nak kasi hadiah 😘
Sape tak suka petai sila belajar makan petai... petua awet muda 😬 #zarazyacook resepi esok saya bagi okay πŸ‘ŒπŸ½
#zarazyaquotes
SHOUT OUT TO OUR STOCKIS AND AGENT. Dear customer, you can also buy our product from below IG 😍😍😍 . .  STOCKIS @zarazyatrimz_kedah_stokis  @zarazyatrimz_stokis_slgr @zarazyatrimz_stokis_penang  @zarazyatrimz_selangor_st @zarazyatrimz_perakstokis  AGENT @zarazyatrimz_agentipoh @zarazyatrimz_agent_taiping  @zarazyatrimz_agentmanjung @zarazyatrimz_agentkuantan @zarazyatrimz_agent_kelantan @zarazyatrimz_agent_kepalabatas @zarazyatrimz_agent_seberangjy @zarazyatrimz_agent_jawi @zarazyatrimz_agent_balikpulau  FOR SINGAPORE CUSTOMER :  STOCKIS @nurain74  AGENT @zarazyatrimz_shilaagentsg @zarazyatrimz_shp.rawiyanisgr

Loading