Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@zarazya

Zara Zya

zarazya

πŸ™‹alongailina@gmail.com (manager) πŸ™‹πŸΌTWITTER @zarazyaofficial

  • 190K Total Likes
  • 1K Tot. Comments
Nak masak apa malam ni? 😏
Boleh dapat sekarang ye sayang... 😘 @trimzlotion  012-7995512
Suweett @arel_azimi datang melawat siap bawak bunga. Thank u dear 😘
Pokok tak pernah benci terhadap angin yang menjatuhkannya. Begitu juga dengan kita, yang tak perlu benci terhadap orang yang ingin menjatuhkan kita. Cuma kita perlu buktikan saja, jika kita mampu untuk bangkit lebih tinggi lagi darinya.. Selamat pagi 😘
Orang tu siap mimpikan kita. Pastu terus datang rumah... suweettt sangat awak @laylaismailuddin 😘😘
Masa ni saya belum lahir lagi. Tapi dalam video tape ni ada video clip family saya yang kalau blh saya nak tgk hari2 sebab nak tgk gelagat kakak2 dgn abg saya masa kecik. Hahaha kenangan sungguh. Dulu sebok la saya tanya saya kat mana masa tu. Jawapan tapahape je yg diorg bagi πŸ˜‚ ada kat celah meja la, ada dalam perut mama la, tgh tdo la... and masa tu jugak saya rasa video clip diorg langsung tak menarik tanpa saya πŸ˜‚ (tak menarik pun hari2 tgk)  Soalan saya kat sini, ada sesiapa tau tak kat mana boleh buat transfer dari video tape ke cd?
Salah satu tempat favourite saya untuk makan roti canai... Kedai ni dekat dgn Bkt Rimau Shah Alam... Tengok la tu. Satu jenis tak cukup hehehe πŸ˜‹ #zzlepak @zarazyaloverz #zarazyaloverz
Wahhhh @trimzlotion dah ada di Nubella Beauty, Tesco Mutiara Damansara 😍 Makin hampir dengan awak 😘 #lotionkurussejuk #zarazyatrimz #trimzlotion
Tiap kali datang kuantan saya mesti makan kat sini @jaman_tory_resepi #zzlepak
Satu jari menuding kesalahan orang, 3 jari terlipat menuding diri sendiri. 1 kali kita menyalahkan orang, 3 kali kita perlu lihat dalam diri sendiri kat mana silap kita pula...
Nak resepi sambal ikan bilis jering, pegi melawat @zarazyacooks tak pun search kat youtube 😘
Yang terlihat belum tentu benar, Tapi yang benar belum tentu terlihat...
@datoserivida πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Hari tu usha Playdoh. Hari ni tengok Barbie pulak 😏 mengada eh mainan budak2 sekarang... . . . Blouse πŸ‘š @poplook
@zarazyacooks for today πŸ€—
Menu apa malam ni? @zarazyacooks #zarazyacooks
Jatuh cinta buta now at Astro Ria @zarazyaloverz
Selamat pagi hahaha... Sape suka kecam sila kecam kat sini...
Ok skrg saya nak pegi hantar nasi dagang yg saya masak tadi utk kesayangan yg buat pre order hari tu. Sejak cuti rehat shooting, memang @zarazyacooks je lah hari2 😬 . . . Cantik kan baju yg saya pakai tu? Thanks @darwennahsiska @preciousbysiska 😘 kedai dia kat Wisma Central sebelah Klcc. Senang parking dan senang cari... ok bye hakak rempit nasi dagang jap πŸ’ͺ🏼
Nasi dagang in the house 😬  #zarazyacooks siapa nak order lauk gulai ikan ni boleh whatsapp 012-3754900 rm5 sebekas (gulai ikan saja) size besar...
Apa la yg kami discuss tu eh? Saya sentiasa nak yg terbaik utk customer @trimzlotion so hari ni meeting dari pagi sampai malam πŸ’ͺ🏼

Loading