Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@zarazya

Zara Zya

zarazya

πŸ™‹alongailina@gmail.com (manager) πŸ™‹πŸΌTWITTER @zarazyaofficial

  • 275K Total Likes
  • 3K Tot. Comments
Be proud of who you are and not ashamed of how others see you πŸ™‚
Bila buruk, kena kutuk buruk, sampai kena sumpah tak perlu hidup dalam dunia ni. Padahal takdela buruk sangat kan? Bila  cantik pulak kena tuduh main bomoh, kena fitnah buat muka. Hadoi la melayu ni kan suka sangat buat dosa kering. Kesian dengan manusia yg hati hitam. Banyak masa untuk fikir pasal org lain. Hati sakit tak tenang asyik fikir nak jatuhkan orang. Sedangkan kenal pun tak.. Entah2 diri tu terkapai2 masih gagal dalam hidup. Takpe, saya maafkan. Yang penting saya makin matang dan kuat. πŸ™‚Al fatihah
Mana satu nak pilih ni? Please bagitau... πŸ˜•
Smile, its free therapy 😁 Good morning.. Make up : @alhaalfa  Lens : @alhaalfalenses_hq
Kenapa ikut saya?
Saya dah sampai. Mana awak? Thank you @handbag_meletopp
Saya otw pegi keje dah. Hujan gerimis mengundang rupanya kat luar... hati2 guys πŸ˜™ have a nice day... Thank you @aishawongaccessories  @zarazyaloverz #zarazyaloverz
Dinner with nasi kerabu ayam percik from @masakwithpassion memang ohsem.... 😘😘😘😘
Gambar ni masa saya pegi Uss Singapore hari tu... sape tau watak apa yg bergambar dgn saya tu? Dia yg beriya sangat ajak saya bergambar. Nak jaga hati punya pasal, saya pegi jelah... tapi lupa pulak nak tanya nama dia πŸ˜’ πŸ“· : @azzlynn_everlastz
Hai nama saya Zara... Nama awak? πŸ™‚
Thanks for today @jaydeesm @alhaalfa @blackpepperproduction @mdc.kl @bthkl 😘😘😘
Bila bekerja dgn @alangdauz @alhaalfa mesti saya malu... malu sebab diorg selalu puji saya. Diorg kata saya baik, cantik, wangi... macam2 lagi lah. Diorg ckp benda yg saya dah tau lama dah... hahahahahahahha.... Bydaway thank you @bthkl
Thank u @masakwithpassion @masakwithpassion @masakwithpassion @masakwithpassion 😘😘😘😘😘
Goodnight πŸ™‚ @zarazyaloverz #zarazyaloverz
#repost @zarazyahq.beauty (@get_repost) ・・・ Assalamualaikum semuaaaaa #trimzformer 😍😍😍 Kita nak bagitahu ni, kita ada buag promo sikit. Ehehehe. Saja, kita nak memudahkan untuk semua rasa betapa best nya #trimzlotion ni . Siapa yang beli 2 dan 3 unit kita akan bagi free postage πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ Dan siapa yang beli 5 unit, ada hadiah istimewa tauuuuuuu. Bukan keychain bukan sticker semua bukan, ini paling SPECIALLLLLLL TAUUUU !!! . . So Whatsapp cecepat 012 799 5512 dan order. SAMPAI AHAD JE TAU PROMO NI πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† #zarazyatrimz #zarazyaloverz
Lotion kurus sejuk yg ohsem @zarazyahq.beauty  @zarazyahq.beauty  @zarazyahq.beauty 😘😘😘😘😘
Sekarang ni musim hujan, untuk elak basah, saya pakai poncho siap2 😜 Lagi best bila sapu Trimz lotion @zarazyahq.beauty ni tau. Dah la cuaca sejuk, sapu trimz lagi berganda la sejuk dia. Nak maintain kurus macam saya, pakai trimz okay. Sekarang ni dapat membeli sambil beramal. Rm10 dari tiap pembelian akan disalur pada Tahfiz Iftifaqiyah... murah rezeki kita bersama. InshaaAllah... @zarazyahq.beauty  @zarazyahq.beauty  @zarazyahq.beauty  @zarazyahq.beauty
Hasil order ikut nafsu. Hurmmm... πŸ˜•
Today was awesome... thank you to all my fans in Singapore. Korang memang gerek sehhh... till we meet again. Muahhhh 😘Love ❀️ Thank u sebab borong product dari @zarazyahq.beauty @zarazyahq.scarves kaw kaw punya.... @zarazyaloverz #zarazyaloverz
Hari ni last day saya ada kat Singapore expo @megaxpress booth M11 . Jumpa kejap lagi okay 😘 Top : @larneyofficial  Accsessories : @aishawongaccessories
Daging goreng kunyit @zarazyacooks jom lunch 😘

Loading