Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@zarazya

Zara Zya

zarazya

๐Ÿ™‹alongailina@gmail.com (manager) ๐Ÿ™‹๐ŸผTWITTER @zarazyaofficial

  • 236K Total Likes
  • 1K Tot. Comments
Nah warna merah cili ni mengancam ok. Sekarang para wanita kena berani utk tonjolkan diri. Dari jauh laki dah nampak bibir bini. ๐Ÿ’‹ Code Zo4 ni memang cantik.  @zarazyahq.beauty  @zarazyahq.beauty  @zarazyahq.beauty
Hi guys... saya dah sampai. Saya tunggu awak okay... tadi dah kena serbu. Tak sangka ramai yg tunggu product2 saya.  Terutama product baru by @zarazyahq.beauty ๐Ÿ’‹ @megaxpress
Orang2 singapore boleh contact +6597646036 @nurain74 untuk dapatkan sambal ikan bilis petai @zarazyacooks ๐Ÿ’‹ Harini saja tau!
Hai awak. Warna baru dah keluar. Hot from the oven tau๐Ÿ’‹ scroll gambar okay! Grab yours now!  @zarazyahq.beauty  @zarazyahq.beauty  @zarazyahq.beauty
Hi awak... Saya doakan semoga harini lebih baik dari sebelumnya untuk awak๐Ÿ’‹ Lipcream code Zo1 by @zarazyahq.beauty
Okay ni kakak nak buat pengumumannnnnn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Semua warna yang korang dok tunggu-tunggu tu dah sampaiiiiii !!!!! . Grab yours now ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ postage harini masih dibuka !!! Cepat Whatsapp 012 799 5512 sekarangggg !!! #zarazyalipmatte #zarazyaloverz #zarazyabeauty #monalisa
Sape nak teman saya please comment sekarang ๐Ÿ’‹ Thank u @dromecafe Jumpsuit @njboutique Accessories @aishawongaccessories
Ni gambar haritu gigih photoshoot sampai 3 pagi. Org lain nyenyak tdo tapi kita keje lagi. Bukan senang cari duit tau. Tapi penat lelah berbaloi bila ramai yg gilakan #zarazyalipmatte by @zarazyahq.beauty  @zarazyahq.beauty  @zarazyahq.beauty  Alhamdulillah ramai yg suka dan betul2 gila dgn product baru saya ni ๐Ÿ˜ฌ  Yang saya pakai tu code Zo3 pinky sweet mcm saya jugak ๐Ÿ˜ Nak dapatkan boleh contact 012-7995512 / 012-4900895 Stokis dan agent dialukan untuk jual product laku keras ni. Contact cepat ye ๐Ÿ’‹
Cuba teka saya tengah tunggu sape ๐Ÿ’‹ @zarazyaloverz #zarazyaloverz ๐Ÿ‘œ : @surisstyle
Tengok tu kakak cantik @zulinaziz pakai Lip cream code Zo2 by @zarazyahq.beauty  @zarazyahq.beauty  @zarazyahq.beauty  Nampak soft je muka dia kan? Thank u @zulinaziz ๐Ÿ’‹
Heyya im back!!!! Ingat booth A13. Jumpa nanti ok ๐Ÿ’‹ @zarazyaloverz  CELEBRANDS EXCLUSIVE! ZARA ZYA BOOTH A13 We shall see you there! • It's back again!  It's even bigger and better this time! • Event: Halal International 2017 Date: 23 - 26 Nov 2017 Venue: Singapore Expo, Hall 4B • Eat, Shop and Discover: • 'International Cuisine' Pavillion - Exotic food from Malaysia, Indonesia, Middle East, Japan, Cuba, Spain and Italy) • 'Popular Dishes of Malaysia' Pavillion - Sumptuous dishes such as Nasi Dagang from Terengganu, Asam Pedas from Melaka, Penang Delights and Negeri Johor - Fresh fruitssuch as durian, jackfruit and processed food from FAMA, Malaysia • 'World of Muslimah' Pavillion - Showcase of more than 50 of Malaysia's Popular Online Brands including fashionwear, hijab, accessories, etc • Save the Date! Save the $$ • #halalinternational2017 #worldofmuslimah #megaxpress2017 #halalfoodexpo #halalfood #halalexpo #foodie #muslimahfashion #modestfashion #hijab #hijabfashion #singaporebrands #malaysiapopularonlinebrands
Selamat malam ๐Ÿ’‹ Make up : @alhaalfa  Contact lens : @alhaalfalenses_hq  Lip Cream : @zarazyahq.beauty
Wahhh makin menjadi la sentuhan mekap si @alhaalfa ni. Rambut kusut pun kusut lah. Janji mekap meletopp ok. ๐Ÿ’‹ Contact lens : @alhaalfalenses_hq  Lip cream code Zo6 : @zarazyahq.beauty
Sebelum tdo..wajib cuci makeup ok ๐Ÿ˜..ape? Xde sabun? Haaaaa xpe..jangan risau.. tisu @lap_tissue kan ada! Serius best sgt makeup remover wet tisu ni tau..guna sekeping pun boleh buang habis semua sebersih bersihnya okk..yang penting ada vitaminC utk mencerahkan dan mencantikkan kulit ok ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿฝ cepat dapatkan ok @lap_tissue @lap_tissue . . Contact lens @alhaalfalenses_hq (bobbie brown) Lip Cream @zarazyahq.beauty (Code Zo3)
Selamat pagi... ๐Ÿ’‹ Make up : @alhaalfa  Lip cream Code Zo6 @zarazyahq.beauty
@zarazyacooks sendiri. Lagi jimat dan puas hati ๐Ÿ˜š๐Ÿ’‹
Nah kau tak tun tuang ๐Ÿคฎ @mona.allen
Bila bekerja, nak cuti. Bila cuti, nak kerja pulak. Hurmmm manusia memang mcm tu lah. Kejap itu. Kejap ini. Sentiasa tak puas. Tapi apa pun saya tetap bersyukur dengan kehidupan saya. Saya harap awak pun mcm tu ๐Ÿ’‹ Nak maintain kurus macam saya, sapu #trimzlotion by @zarazyahq.beauty  @farishaz . ๐Ÿ‘œ : @handbag_meletopp
Emo sangat pagi ni ๐Ÿ˜ญ
Nah saya hadiahkan 1 senyuman ๐Ÿ’‹ Lip Cream Code Zo3 @zarazyahq.beauty
Patin masak tempoyak @zarazyacooks  Sape nak boleh order utk esok. Self pick up Kota Damansara. Ada 5 bekas je lagi yg tinggal ๐Ÿ’‹ whatsapp 012-4900895

Loading