Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@zarazya

Zara Zya

zarazya

πŸ™‹alongailina@gmail.com (manager) πŸ™‹πŸΌTWITTER @zarazyaofficial

  • 211K Total Likes
  • 2K Tot. Comments
Malam ni “terstalk” dia ni @erniezakri 😍 merdunya la hai suara dia. Wahai @erniezakri im a fan now πŸ’‹ @zarazyahq.beauty  @zarazyaloverz
Eiiiii bila orang bagi betis dia nak peha. Amboi amboi amboi.... jangan melampau sangat eh. Awas! 🀨
@boutique_dhia_cotton @boutique_dhia_cotton @boutique_dhia_cotton .  KURUNG MODEN COTTON yang jadi rebutan ramai. Yang jadi VIRAL hebat dalam dunia cotton! Tak jemu mata memandang! Design bunga2 english ------------------------------------ KURUNG MODEN COTTON ------------------------------------ RM59 sahaja !  Rugi kalau tak grab KURUNG MODEN COTTON NIπŸ€— . . 🌺 Material 100% ENGLISH COTTON 🌺 Warna Yang Cantik & Memukau. Rambang Mata Dibuatnya. 🌺 Design Kurung moden 🌺 Kain tidak mengecut 🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak 🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur 🌺 Saiz XS, S, M, L, XL & XXL 🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik) 🌺 Dart bhgian blkang 🌺 Pinggang Bergetah sepenuhnya (zip bahagian tepi) 🌺 Tidak jarang 🌺 Dijamin berkualitiπŸ‘πŸ‘πŸ‘ . .  Boleh beli dari ig @boutique_dhia_cotton . WHATSAPP 0135892104 (FIRA)
Kalau dulu masa awal 20an saya boleh je tak tidur sehari, hbs keje pegi melepak dulu. Sekarang ni dah 30an balik keje mesti wajib terus menghala ke rumah. Dah tak kuasa nak melepak. Penattttt... kalau cuti pun baik duduk rumah je. Ada hal penting baru keluar. Jarang sgt dah nak melepak buang masa. Makin lama makin jadi kera sumbang pulak huhuhu... siapa ada perangai macam saya? πŸ’‹ . . . πŸ‘š : @ucheefukada . . πŸ’„ : @zarazyahq.beauty ( code zo1 & zo2 )
Ada manusia yg hidup dia memang tak suka tengok kita happy. Asyik jeles je dgn dgn apa yg kita buat, asyik dengki je dgn apa yg kita ada. Jgn ambik port sangat gais... biarkan dia dgn kehidupan dia. Yg penting kita tak kacau dia. Lama2 dia mesti bosan. Alahhh yg dpt dosa kering pun dia kan? Bukannya kita. Chill πŸ’‹
Perempuan... betul ke susah move on berbanding lelaki? πŸ’‹
Mesti ramai yang balik kampung masa cuti ni kan? Share la nama kampung awak. Mana tau sama dengan kampung saya? πŸ’‹
Love is in the hair.. . . . . βœ‚οΈ saloon : @ridzokumura πŸ’„ lip matte : @zarazyahq.beauty
Sedap bak hang acar buah ni... Thank you @asha_zainudin masak memang sedap. Memang cukup rasa masam, manis, pedas, rempah, kasih sayang semua ada lah. Tip top. Sape nak order boleh contact 019-2342676 / 012-6090677 πŸ€ͺ
Pernah tak? Orang pinjam duit awak tapi tak reti nak bayar? Kita pulak malu nak mintak? Kadang2 macam lupa sape yg pinjam kat sape? . . . πŸ§₯ : @ucheefukada . πŸ‘– : @histyle_official . πŸ‘  : @wedges_malaysia . . . @zarazyaloverz  @zarazyahq.beauty  #zarazya
Apa yang buat awak happy hari ni? πŸ’‹ . . . @zarazyahq.beauty  @zarazyaloverz
Just restock our Lip Matte Code : z05 ( Limited Stock ) . Awak semua dah lunch? Dah kenyang mari cuci mata tengok Lip Matte by Zara Zya 😍 . Our CNY Promo start today. Buy 1 #zarazyalipmatte & get 2nd item with 10% discount. . Double triple happiness during CNY ❀️ . Drop a DM or whatsapp us now at: . 012-7995512/ 012-4900895 . @zarazyahq.beauty @zarazyahq.beauty @zarazyahq.beauty . . Or  Can contact our lip matte agent at your area πŸ˜‰ . . SINGAPORE Nurain  @nurain74 +6597646036 . . KERAMAT KL  Nur Amalina Bt Azman @lyna.azman 011-15520010 . . KL AMPANG Ayu 019-234 2676 . . SELAYANG Ayiem @zarazyabeauty_agent_selayang 012-2322935 . . PENANG Nad 012-5550544 . . KELANTAN Nor Baizura 016-9867464 . . KELANTAN Zuren 019-6949379 . . DAMANSARA Sufi 012-4900895 . . SABAH Sukmawati Binti Muhamat @sukmawati_muhamat 017-8392168
Start the day right with a smile 😊 Good morning everyone πŸ’‹ . . . @zarazyahq.beauty  @zarazyaloverz  #zarazya
Sebelum tido... layan video ni dulu. Kbai πŸ’‹
Hi Guys! Today is the LAST DAY for Valentine’s Promo. . Dapatkan #zarazyalipmatte pilihan awak hari ini dengan harga kasih sayang. . Tunggu apa tu awak? Grab your new lipmatte πŸ’‹ color today!! Whatsapp us now at : . 012-7995512/ 012-4900895 . @zarazyahq.beauty @zarazyahq.beauty @zarazyahq.beauty . Get it now, sementara stock masih ada!!! . Boleh juga dapatkan #zarazyalipmatte dari agent kami di kawasan anda πŸ˜‰ . . SINGAPORE Nurain  @nurain74 +6597646036 . . KERAMAT KL  Nur Amalina Bt Azman @lyna.azman 011-15520010 . . KL AMPANG Ayu 019-234 2676 . . SELAYANG Ayiem @zarazyabeauty_agent_selayang 012-2322935 . . PENANG Nad 012-5550544 . . KELANTAN Nor Baizura 016-9867464 . . KELANTAN Zuren 019-6949379 . . DAMANSARA Sufi 012-4900895 . . SABAH Sukmawati Binti Muhamat @sukmawati_muhamat 017-8392168 . #zarazyalipmatte #zarazyaproduct #zarazya #zarazyaloverz #valentinesdaypromo #valentinesdaymy
Ada sape2 yang nak belanja saya lunch tak? πŸ’‹ . . . πŸ‘–: @histyle_official  Cantik kan background? Thank u @laureahomefurnishing πŸ›‹ . . @zarazyahq.beauty  @zarazyaloverz #zarazya
Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal, tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah πŸ’‹ . . . @zarazyahq.beauty  @zarazyaloverz . πŸ’„ #zarazyalipmatte (code zo1) πŸ’‹
Sekeras apa pun jalan yang kita hadapi.. Yakinlah Tuhan telah menyediakan sepatu yang kuat bagi kita πŸ’‹
Time2 macam ni mesti ada masalah nak buat keputusan. Hurmmm... nak makan kat mana? Nak makan apa? Nak minum apa? Nak makan banyak ke sikit? Blablablablabla.... πŸ’†πŸΌ‍♀️ . . . @zarazyahq.beauty  #zarazyalipmatte  #zarazyatrimz  @zarazyaloverz  #zarazya
Haa ada yg terhibur tengok video lady boss kita? Hehe  Nak tanya awak awak, perasan tak kelebihan #zarazyalipmatte dalam video ni?? Mana yg perasan tu good job! Yang tak perasan, sini dekat sikit nak cerita. . Lip Matte by Zara Zya ni boleh di jadikan eyeshadow, meghelippp mata mcm boss kita dlm video ni 😁 . Mata dah settle, kita guna #zarazyalipmatte ni as lipstick. Selain tu boleh jadikan blusher jugak tau. . Jimat ke jimat? Hehehe.. Harus la jimat uols! 3 in 1 gituuu... . . Ha last last tu perasan tak cik boss kita dah sapu lipmatte kat πŸ’‹ and then lepas makan tu lipmatte punya color tu tak hilangkan? Tak comot, tak pudar & tak perlu nak touch up lagi. . Best ke tidakkkk #zarazyalipmatte  ni?? Mestilah best!! Cepat cepat whatsapp kita or DM untuk order okay?? Kita tunggu order awak awak semua masuk 😘 . . Whatsapp now 012-7995512/ 012-4900895 . @zarazyahq.beauty @zarazyahq.beauty @zarazyahq.beauty . . βœ”οΈ Jimat Masa βœ”οΈ Tahan 10jam βœ”οΈ Wuduk Friendly βœ”οΈ Bau Vanilla βœ”οΈ No Plumbum  #zarazyalipmatte #zarazyaproduct #zarazya #zarazyaloverz #valentinesdaypromo
Jom makan nasik.. Jangan makan hati.. πŸ’‹ . πŸ‘• @fosmalaysia . @zarazyaloverz  @zarazyahq.beauty  #zarazyalipmatte  #zarazyaloverz #zarazya

Loading